Ervaren Accountmanager gezocht!

Uitdagende next step voor jou als accountmanager

Over The Future Group

Samen zijn wij het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland! Wij begeleiden en ondersteunen dagelijks ruim 400 zelfstandig ondernemers verdeeld over meer dan 20 maatschappen, elk met hun eigen specialisme. Samen ondernemen is namelijk gewoon leuker!

Binnen ons salesteam hebben we ieder onze eigen kracht, daardoor versterken we elkaar en kunnen we extreem goed samenwerken. We zijn 1 team, geen eilandjes en er is altijd ruimte voor leuke dingen. Voor de laatste lockdown had je bijvoorbeeld de kans om te gaan zeilen, een slipcursus te volgen of te gaan flyboarden in één week! Een beetje veel? Het mag, het hoeft niet, maar met zo veel maatschappen die samen iets leuks willen doen is er altijd iets waar je bij kunt aansluiten.

Wat zoeken we?

Als Accountmanager weet jij als geen ander hoe je warme relaties opbouwt én deze goed onderhoudt. Je bent een verbinder en weet hoe je leads om kan zetten in klanten. Je weet onze propositie dusdanig over te brengen dat klanten niks anders meer willen dan samenwerken met The Future Group. Ons concept is namelijk uniek. Naast het bouwen aan langdurige klantrelaties, sta je ook nauw in contact met onze ondernemers. Je voert inhoudelijke gesprekken en weet zo precies wat er speelt of gaat spelen bij jouw klanten. Zo creëer je de tofste uitdagingen voor onze ondernemers. Dit proces begeleid je dan ook van begin tot eind. Kortom, in deze 360 graden rol creëer je snel relaties met een goede vertrouwensband, maar stap je ook moeiteloos in de rol van trusted advisor.

Wie ben jij?

  • Jij hebt ervaring als Accountmanager, het liefst binnen de IT consultancy of detachering.
  • Bij voorkeur heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding,
  • Jij bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.
  • Jij bent graag onderdeel van een team, maar kunt ook heel goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Een baan bij het leukste en meest succesvolste IT collectief in Nederland.

  • Vrijheid om jouw rol in te vullen.
  • Ruimte om je te verdiepen in de beste proposities.
  • De kans om je echt te ontwikkelen.
  • Super gedreven en ambitieuze collega’s
  • En natuurlijk een goed salaris met dito bonusregeling, auto etc.

Meer weten of direct solliciteren?

Neem dan gerust contact op met Aimée van der Bilt -de Rooij op +31 6 2877 4606 of aimee@the-future-group.com.

Reageren op deze vacature