fbpx
Agile Partners2022-01-10T15:48:27+01:00

Wij zijn Agile Partners.

Ben jij net zo gedreven als wij?

Onze visie

Organisaties hebben zich in het afgelopen decennia anders georganiseerd om wendbaarheid en snelheid te realiseren. Zij hebben de organisatie ingericht op basis van cellen, release trains, het spotify model of op basis van een van de andere modellen. De Agile mindset om klantwaarde voorop te stellen, te focussen op een werkend product of dienst, snel te reageren op veranderingen en partnerships/interacties te stimuleren zijn aan de orde van de dag. Al zijn er een hele hoop frameworks beschikbaar, de theorie geeft lang niet altijd antwoord op uitdagingen uit de praktijk. Een Agile transformatie is altijd context afhankelijk en de aanpak of structuur kan daarom ook niet zomaar gekopieerd worden. Daarom is het fijn dat er Agile Coaches zijn die kunnen helpen.

De Agile specialisten van Agile Partners beschikken over brede kennis en uitgebreide ervaring in het Agile manier van werken. Zij helpen bedrijven te groeien op hun manier in hun eigen context.

Sluit jij je aan?

Van Srum Master tot Product Owner

 

Coaching on Demand

 

Agile Training

 

Kennis & Events

 

Join Us!

“De kunst van impact maken is het omgaan met energie. Put je energiebron niet uit omdat het waardevol en schaars is en focus je op de activiteiten die energie opleveren.”

Hesing Kuo, Scrum Master/Agile Coach, bekijk LinkedIn profiel
Sander Bosma
Sander Bosma, Scrum Master/Agile Coach, bekijk LinkedIn profiel
Rezan Allwandy
Rezan Allwandy, Management Consultant, bekijk LinkedIn profiel

Coaching on Demand

Grip op ontwikkeling en kosten

Juist omdat er in de praktijk tegen veel uitdagingen aangelopen wordt, bieden de maten van Agile Partners Coaching on Demand aan voor de flexibele en kosten effectieve (Agile) coaching. Jij kiest de specialist die het beste bij door jou als persoon, je uitdaging en type organisatie past, voor een vaste prijs. Met de strippenkaart zijn er geen grote aanbestedingen en offertes nodig en houdt de organisatie ook grip op de kosten. Zo kan de strippenkaart worden ingezet voor persoonlijke coaching voor zelfontwikkeling (met name gericht op Scrum Master en Product Owner rollen), als Agile hulplijn of om sessies te faciliteren.

Neem contact met ons op
  • Agile Coaching op maat

  • Zonder duur assessment of complex verbetertraject

  • Scrum Masters direct grip op ontwikkeling

  • Van teamdynamiek tot toolkeuze

  • Van sprintrapportages tot en met strategische beïnvloeding

Agile Training

Stapje verder gaan dan coaching en nieuwe vaardigheden opdoen of rollen introduceren in de organisatie? Onze Agile Trainers hebben verschillende certificaten om diverse Agile trainingen te verzorgen. Van eerste introductie tot verdieping, van rolspecifiek tot gehele transformatie. Alle trainingen kunnen op maat aangeboden worden voor klanteninhouse of op locatie of bijvoorbeeld op basis van open inschrijving binnen de TFG Academy.

30

augustus & 6 september

Welke vaardigheden heb je nodig om waarde te leveren in een Agile/Lean organisatie? De SAFe ®Product Owner / Product Manager (POPM) training legt uit hoe een agile organisatie functioneert en wat de verantwoordelijkheden van de PO en PM daarin zijn. De training geeft je duidelijke handvatten om en praktische tips om direct toe te passen. Ook werken in een gedistribueerde omgeving.

20,21,22

oktober

In de 3-daagse cursus Agile Product Management ontdek je hoe je design thinking kunt gebruiken om je klanten centraal te stellen en producten te creëren die wenselijk, haalbaar en duurzaam zijn. Je zult ontdekken hoe continue exploratie innovatie stimuleert. Je krijgt de begeleiding en tools die je nodig hebt om effectief te werken in externe omgevingen met gedistribueerde teams.

Meer trainingen

Agile Kennis & Events

Onze Agile specialisten zijn ondernemers, dat betekent dat op grote schaal kennis ontwikkeld, uitgewisseld en onderhouden wordt. Denk daarbij aan blogs, papers en video’s of tijdens onze meetups/kennissessies. Ook spreken wij geregeld op grote (inter)nationale Agile congressen. Een spreker boeken kan natuurlijk ook voor een inhouse sessie. Zien we jou binnenkort op een van de Agile events? Kijk voor meer informatie ook in onze kalender. 

Blogs geschreven door deze maatschap

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

Tech radar security

INNOVEREN IN EEN CONSERVATIEVE MARKT

Het vernieuwen van een productportfolio in een zeer conservatieve markt brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe houden we bestaande klanten tevreden terwijl we ons herpositioneren om in te spelen op de laatste en toekomstige trends en nieuwe klantgroepen aan willen boren. Daar geeft Guido van Deursen antwoord op tijdens zijn sessie op het Innovation event van 15 april 2021.

Volledige sessie terugkijken