Lancering Product Ownership & Management

Met twee interessante sprekers over hun rol bij Vopak en KLM Health Services

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 11 november 2021

  • Locatie: JOINN! Hotspot for Meet, Houten

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 19:00 uur

Ben jij benieuwd naar hoe een Product Owner opereert bij een organisatie die alle zinnen zet op ‘Industrial Internet of Things’? Of de client first aanpak van een Digital Manager bij KLM Health Services? Op 11 november staan ze bij ons op het podium en jij kunt erbij zijn! Dit is het netwerk event voor Product Owners en Managers!

Een mooi moment om weer eens bij elkaar te komen, kennis uit te wisselen en te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Op dit evenement zal ook de officiële lancering plaatsvinden van de nieuwe maatschap Product Ownership & Management. We doen dit in regio Utrecht, de exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 – 16:10 Introductie Arno Commandeur, Algemeen Directeur The Future Group

16:10 – 16:40 Maarten van Ruitenbeek (Vopak)

16:40 – 17:10 Joaquin Zschuschen (KLMHS) + Stelling

17:10 – 17:20 Pauze

17:20 – 17:40 Lancering met champagne

17:40 – 19:00 Netwerkborrel

Lancering maatschap Product Ownership & Management

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze gastsprekers:

KLM Health Services: Joaquin Zschuschen

Joaquin is een gedreven en resultaatgerichte IT professional met een passie voor kennis en technologie. Deze passie zet hij in om ontwikkel teams en organisaties beter en meer “Agile” te laten werken in digitale transformaties. Hij heeft alle rollen in het Agile spectrum zelf ingevuld, van Product Owner, Scrum Master en ook als developer. Nu in de rol van Digital Manager voor KLM Health Services om een een stap te zetten richting een patient first aanpak. Dus echt de cliënt voorop.

Vopak: Maarten van Ruitenbeek

Maarten vervult momenteel de rol van Product Owner bij Vopak. Hier zorgt hij er onder andere voor dat de developer teams ontlast worden door verschillende items te prioriteren. In zijn presentatie zal hij aan de hand van praktijkvoorbeelden dieper ingaan op de rol als Product Owner. De combinatie van IT en het menselijke/sociale aspect heeft Maarten altijd het meest interessant gevonden, en dit kon hij na zijn studie goed vinden in de webwereld. Hij zit nu ruim 15 jaar in het vak en vervulde verschillende rollen bij onder andere Lely, Mobiel.nl en Plugwise.

Vopak houdt zich momenteel bezig met ‘Industrial Internet of Things’. Hierbij worden nieuwe technologieën gebruikt bij het uitvoeren van industriële processen en worden machines door de digitalisering steeds slimmer. Ook over deze nieuwe manier van werken zal Maarten meer vertellen.

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us