LevelUp! Bootcamp

TFG introduceert de LevelUp! Bootcamp

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 2024

  • Locatie: TFG Kantoor Zoetermeer

  • Begintijd: 13:00 uur

  • Eindtijd: 17:00 uur

TFG introduceert de LevelUp! Bootcamp, een ontwikkelprogramma ontworpen voor maten die naast hun reguliere opdrachten meer willen bereiken door producten of diensten te leveren. Onder begeleiding van een externe businesscoach helpen we je tijdens deze bootcamp om een solide bedrijfsplan te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren om je diensten overtuigend te presenteren. Je zult in staat zijn om een doordacht ondernemingsplan te creëren met een duidelijke koers en invulling. Uiteraard is ook marketing en verkoop een essentieel onderdeel van dit plan; je leert hoe je jouw diensten of product succesvol op de markt kunt brengen en verkopen. Omdat elk idee en plan uniek is, kijken we samen met jou naar jouw specifieke behoeften, maar zorgen we er ook voor dat de groep als geheel van elkaars ervaringen kan leren.

Wat kun je verwachten van de bootcamp?

Naast een ijzersterk bedrijfsplan ben je in staat om je dienst overtuigend te presenteren. Je zult actief werken aan het verbeteren van je dienstverlening, en je verkoopstrategie zal geoptimaliseerd worden. Bovendien word je product of dienst tentoongesteld in de online TFG etalage, die een integraal onderdeel vormt van de TFG-website en -marketing. Kortom, een extra verkoopkanaal!

Alle onderdelen van de LevelUp! Bootcamp:

Aanmelden?

Wil je deelnemen aan de LevelUp! Bootcamp? Dat kan! Doorloop dan een aantal stappen. Vul het formulier hiernaast in. Vervolgens plannen we een gesprek met twee leden die de Bootcamp hebben opgezet. Tijdens dit gesprek bekijken we jouw idee en jouw huidige standpunt aan de hand van een aantal vragen.

Zo kunnen we samen bepalen in welk stadium jouw idee zich nu bevindt, zodat we het juiste programma voor jou kunnen bieden. Elk idee is natuurlijk uniek en kent verschillende uitdagingen.

Datums LevelUp! Bootcamp:
Sessie 1: dinsdag 23 jan 2024 van 13 – 17
Sessie 2: dinsdag 16 apr 2024 van 13 – 17
Sessie 3: dinsdag 10 sep 2024 van 13 – 17
Sessie 4: dinsdag 26 nov 2024 van 13 – 17 

Level Up Bootcamp

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datums LevelUp! Bootcamp

Sessie 1: di 23 jan 2024 van 13 – 17
Sessie 2: di 16 apr 2024 van 13 – 17
Sessie 3: di 10 sep 2024 van 13 – 17
Sessie 4: di 26 nov 2024 van 13 – 17 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deelname aan de bootcamp zijn € 1.500,-, waarvan tot € 1.000,- uit je studiebudget gefinancierd kan worden. Het restant wordt verrekend met je omzetverrekening.

Hoe is het georganiseerd?

Tijdens de vier sessies ga je samen met je groep maten onder leiding van een externe business coach van Wisborn aan de slag. De bootcamp is ingedeeld in een aantal fases; Know the problem, Catch the Potential, Business concept en Pitch like a pro.  

Keeping it simple and stupid

Bij de aanvang van de ondersteuning is het aandachtsgebied beperkt. Denk hierbij aan het opzetten van eigen producten en/of diensten op het gebied van training, kortlopende adviestrajecten en coachingstrajecten. Producten en diensten die meer administratieve, juridische en/of ondersteunende aandacht vereisen, zoals softwareproducten of clouddiensten, vergen extra zorg en aandacht. In de beginfase is hier geen tijd voor, omdat zowel TFG als de partners op ontdekkingsreis zijn.

De mensen achter LevelUp! Bootcamp:

Samen met onderstaande personen is de prachtige LevelUp! Bootcamp tot stand gekomen. We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog niet al je vragen beantwoord hebt gekregen, of dat je nog even wilt sparren over je ideeën. In dat geval kun je een gesprek voeren met één van deze personen via Microsoft Teams; LevelUp! Q&A chat 

Wisborn
Business coach & trainer

Jeroen Wegman
Vraagbaak vanuit TFG

Patrick Barbier
Directievertegenwoordiger

Anko Tijman
Sparringspartner voor maten & TFG

Ken van Hasselt
Sparringspartner voor maten & TFG

Frank Langeveld
Sparringspartner voor maten & TFG

Antoin van Gemert
Sparringspartner voor maten & TFG

John van der Stap
Sparringspartner voor maten & TFG