SAP Netwerkborrel

KOM INFORMEEL SAMEN MET VAKGENOTEN UIT DE SAP WERELD

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 7 oktober 2021

  • Locatie: TFG Kantoor Zuid - Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch

  • Begintijd: 17:00 uur

  • Eindtijd: 21:00 uur

Ben jij SAP specialist en wil je samen met andere SAP vakgenoten informeel samenkomen? Kom dan naar de SAP netwerkborrel op 7 oktober bij ons op kantoor in Den Bosch!

SAP Netwerkborrel is een initiatief dat in 2005 gestart is en als community uitgegroeid is tot ruim 1100 leden. Sindsdien worden er ieder jaar één of meerdere borrel-bijeenkomsten georganiseerd.

Op deze manier brengen we iedereen die met SAP werkt in een informele setting samen, zoals o.a. gebruikers van bedrijven met SAP, consultancy bedrijven en zelfstandige consultants en ZZP-ers.

Wil je ook uitgenodigd worden voor de volgende borrel? Stuur dan een e-mail naar de organisator van de SNB, Ton Algra: secretaris@sapnetwerkborrel.com en wordt gratis en vrijblijvend lid van deze community. Bij het inschrijven voor deze borrel kun je ook aanvinken dat je lid wilt worden van de community. Wij geven dit dan door aan Ton Algra.

Wil je de volgende gastheer zijn van een bijeenkomst? Hier vind je informatie over het organiseren van een SAP Netwerkborrel.

Voor meer informatie kun je terecht bij de volgende social media kanalen:

17:00 – 17:45 Ontvangst gasten en registratie
17:45 – 18:00 Welkomstwoord SNB en TFG
18:00 – 18:30 Introductie/presentatie TFG
18:30 – 21:00 Netwerkborrel/hapjes en drankjes