Startersavond TFG

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ONDERNEMERS!

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 8 juli 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 19:30 uur

  • Eindtijd: 21:00 uur

Heb jij vragen over het ondernemerschap? Geen vraag is te gek!

Speciaal voor alle senior IT professionals die de stap naar ZZP willen nemen.

Ben jij senior IT professional en wil jij de stap naar ZZP nemen? Of ben je al ZZP’er maar wil je graag samen met TFG ondernemen? Maar heb je wel nog vragen? Dan is de Startersavond TFG iets voor jou! Tijdens deze Startersavond leer jij hoe drie maten van The Future Group deze stap maakte en kun jij al je vragen stellen. Anouk van Melis is de host van de avond en zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord zullen worden.

The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

The Future Group deelt kennis, kunde en opdrachten. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties en de toekomst van zelfstandige IT’ers. Samen zijn wij The Future Group.

Programma

19.30 – Opening plus welkomstwoord

19:45 – Introductie sprekers

20:00 – Inhoudelijk programma ondernemerspanel

20.30 – Q&A

21.00 – Einde

Startersavond TFG

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De volgende maten nemen deel aan het panel:

Daphne Olrichs

Daphne Olrichs

Daphne Olrichs is Full Stack Cloud Developer bij Maxeda DIY Group. Sinds 2020 is zij aangesloten bij de maatschap Cloud Native.

Bekijk hier haar LinkedIn profiel.

Jouke de Vries

Jouke de Vries

Jouke de Vries is Cloud Center of Excellence (CCoE) Lead voor MN. Sinds 2015 is hij aangesloten bij TFG onder de maatschap Microsoft Consultancy & Software Development.

Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

Tayfun Orhan

Tayfun Orhan

Tayfun Orhan is Senior Testanalyst voor de Belastingdienst. In 2020 sloot hij zich aan bij The Future Group onder de maatschap TestDynamics.

Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us