AWS Cloud Engineer

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

AWS Cloud engineer

Iets voor jou?

Locatie: Utrecht/Thuiswerk
Startdatum: in overleg
Einddatum: 1 jaar
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36 uur

Opdrachtomschrijving
In jouw rol als AWS Cloud Native Developer ga je development teams helpen in het realiseren van hun migratie van on-prem naar AWS. Daarnaast adviseer je hen over hoe een goede Cloud native infrastructuur eruit ziet en help je het team mee deze op te zetten. Je helpt bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van gedifferentieerde en coomplexe applicaties. Je werkt samen met slimme mensen in onze organisatie om de teams te helpen het meeste uit AWS te halen tijdens hun cloudreis.

Zo werkt het: 

 • Ben je klaar om de stap naar het nieuwe te maken?
 • Geloof jij dat de toekomst ligt in serverless en event-driven architecture op een AWS Cloud Native platform en wil je teams helpen huntechnologische expertise naar een hoger niveau te tillen?
 • Deze partij is op zoek naar gepassioneerde AWS Cloud Native Developers om ons enabeling team te versterken.

Daarom wil je als Cloud engineer werken: 
Ben je klaar om de stap naar het nieuwe te maken? Geloof jij dat de toekomst ligt in serverless en event-driven architecture op een AWS Cloud Native platform en wil je teams helpen hun technologische expertise naar een hoger niveau te tillen? Deze partij is op zoek naar gepassioneerde AWS Cloud Native Developers om ons enabeling team te versterken.

Hier gebeurt het: 
Team AWSome helpt applicatieteams om hun bestaande applicaties te migreren naar AWS native. Het team bestaat uit twee cloud architecten, vijf cloud engineers die werken aan de migratie in de applicatiesteams en binnen AWSome generieke capabilities ontwikkelen; en twee onboarding consultants die teams helpen in alle benodigde processtappen. Je komt te werken in dit ambitieuze en gezellige team als cloud engineer waarin kennisdeling voorop staat en feedback wordt gewaardeerd. Jij durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van je collega’s.

Dit neem je mee: 

 • Een mindset om alles te automatiseren en teams hiervan te kunnen overtuigen.
 • Aantoonbare ervaring met de serverless resources binnen AWS het Serverless Application Model (AWS SAM).
 • Zeer veel interesse in – en ervaring met Serverless resources zoals Lambda, State machine, Event Bridge, Dynamo, RDS.
 • Kennis van één of meerdere programmeertalen, met minimaal medior level ervaring (TypeScript, Python, NodeJS, Javascript, Java)
 • Bouwt en draagt bij aan Cloud Native Serverless applicaties op AWS.
 • Draagt bij aan de migratie van on-prem naar AWS, ondersteuning van refactoring van legacy (Java) systemen naar AWS cloud native event-driven architecturen.
 • Deelt kennis en expertise. Bijvoorbeeld door Meet-ups en Cloud gilde, blogs of whitepapers te schrijven of het podium te claimen tijdens onze eigen events.
 • Je werkt en draag bij aan een Agile team in een SaFe organisatie.
 • Werkt voor 75% binnen de development teams en sluit aan bij hun Agile ceremonies.
 • Bouwt voor 25% mee aan generieke capabilties.

Bijhouden van ontwikkelingen en continu verbeteren van je eigen cloud-competenties.

Bekijk alle IT Opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

 • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!