Cloud Architect

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Cloud Architect

Iets voor jou?

Bekijk hieronder alle beschikbare functies binnen de rol ‘Cloud Architect’.

Cloud Architect

Regio: Arnhem
Projectduur: 36 maanden
Projectduur: 6 maanden

De organisatie voert een digitaliseringsstrategie waarbij de dienstverlening op alle vlakken wordt gedigitaliseerd. Voor het domein IT Operations (IT Infra) wij een ervaren IT Solution Architect Cloud Azure.

Bekijk opdracht

Cloud Architect

Regio: Amsterdam
Uren: 32
Optie op verlenging: Ja

Als Cloud Architect draag je zorg voor de optimale inrichting van de cloud-infrastructuur componenten. Je werkt samen met het team en de solution architecten binnen het team om samen de functies en samenhang van de componenten en hun functionele en technische specificaties te ontwerpen, te beschrijven en af te stemmen met verschillende belanghebbenden

Bekijk opdracht

AWS Cloud Engineer

Regio: Utrecht/Thuiswerk
Uren: 36
Optie op verlenging: Ja

In jouw rol als AWS Cloud Native Developer ga je development teams helpen in het realiseren van hun migratie van on-prem naar AWS. Daarnaast adviseer je hen over hoe een goede Cloud native infrastructuur eruit ziet en help je het team mee deze op te zetten.

Bekijk opdracht
Bekijk alle IT-opdrachten

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!