Fullstack C#/.Net Developer

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Fullstack C#/.Net Developer

Iets voor jou?

Regio: Den Haag/remote
Tarief: Marktconform
Uren: 40 uur per week

We zoeken een ervaren FullStack C#/.NET Developer die zich comfortabel voelt bij de Front-End, maar ook de Back-End en hier ook ruime ervaring in heeft.

Als Fullstack C#/.NET developer help je mee met het creëren van nieuwe functionaliteiten. Je werkt onder andere aan het programmeren, testen en onderhouden van producten van de opdrachtgever, doet verbetervoorstellen voor het development proces en je bent een vraagbaak voor de rest van je collega’s.

Je hebt ervaring met:

  • Front-End – HTML5, TypeScript and Angular (RxJS).
  • Back-End – C#/.NET (Core).
  • Werken in een Azure omgeving.
  • Azure DevOps.

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT Opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!