Informatie analist

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Informatie analist

Iets voor jou?

Regio: Utrecht
Tarief: Marktconform
Uren: 36

Wat ga je doen in de rol van informatie analist?

Jij bent een echte sparringpartner voor de projectmanagers bij onze opdrachtgever. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de nieuwe en bestaande ICT oplossingen passend binnen de IT-architectuur. Bovendien draag je bij aan de digitale transformatie van een van de grootste food retailers van Nederland!

Als informatie analist bij het BI-team ga je werken aan de nieuwe Azure Cloud omgeving. Je gaat aan de slag met grote datasets, met het ontwerpen, inrichten en verder verbeteren van het totale object model. En als informatie analist wordt je toegevoegd aan een team van inmiddels 10 analisten binnen de ICT afdeling.

  • In deze rol is het belangrijk dat je de kennis van de informatiesystemen, functionaliteiten en bedrijfsprocessen hebt binnen projecten.
  • Je ontwerpt nieuwe software componenten of wijzigingen op bestaande componenten (functioneel/technisch) door middel van het vertalen van requirements / user stories.
  • Je valideert wijzigingsverzoeken in overleg met de business. Dit doe je aan de hand van de impactanalyses die opgesteld door de softwareleveranciers.
  • Na realisatie ondersteun je bij het implementeren van (wijzigingen op) informatiesystemen bij onze opdrachtgever.

Wie ben je?

Voor jou is het geen probleem om de koppeling te maken tussen wensen vanuit de business, IT en de softwareleveranciers. Van nature weet jij een situatie, probleem of vraagstuk goed te analyseren. Je bent niet het type dat afwacht, maar juist vooruit denkt. Je durft keuzes te maken, de weg te leiden, zaken bespreekbaar te maken en de regie te pakken.

Eisen voor de rol van informatie analist

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding, liefst met de studierichting IT en Informatica. Eventueel sluit werkervaring als ontwikkelaar ook goed aan.
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante ervaring.
  • Je hebt ervaring met het maken van impactanalyses, met betrekking tot het koppelen van systemen en het maken van functioneel ontwerpen.
  • Je hebt kennis van bedrijfsprocessen, retail en aantoonbare ervaring in een complexe IT omgeving.
  • Het is mooi meegenomen als je kennis hebt van UML, User Stories en Enterprise Architect.

Interesse in deze opdracht en wil je meer hierover weten? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wil je in aanmerking komen voor deze opdracht? Vul dan vooral het formulier in en je hoort snel van ons! Weet wel dat wij eerst de maten uit onze community plaatsen en daarna externen.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!