Information Security Officer

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Information Security Officer

Iets voor jou?

Regio: Amersfoort
Tarief: Marktconform
Uren: 40

Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor opzet, monitoring en uitdragen van beleid op vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je vanuit IT security en IT compliance perspectief voor de organisatie van VWPFS.
  • Je zorgt voor de bewustwording onder medewerkers van de veiligheidsrisico’s en borgt de specifieke informatiebeveiliging voor de hele ICT-organisatie. Concreet draag je zorg voor bijvoorbeeld het stellen van kaders voor het secure ontwikkelen van applicaties, het opvolgen van penetratie test bevindingen, draag je bij aan audits en zorg je voor bewustzijn bij alle betrokkenen op het gebied van informatiebeveiliging.
  • Je bent doortastend, je toont aan dat de afgesproken veiligheidsnormen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Bovendien weet je als geen ander welke eisen gesteld dienen te worden aan leveranciers en applicaties bij uitbestedingen. Je hebt een actueel beeld van in de markt beschikbare normenkaders zoals ISO27001/2, OWASP en Cobit.
  • Jij bent de aanjager en de specialist  in de organisatie met betrekking tot  security en data protection.

Met wie?

Je bent onderdeel van het team IT Governance, Risk and Compliance waarin diverse professionals als 2e lijns adviseurs betrokken bij de IT afdeling. Ieder met zijn eigen expertisegebied, maar samen verantwoordelijk voor een veilig, effectief en compliant IT proces. Je werkt bijvoorbeeld samen met een IT risk officer, IT compliance officer en de AIM authority. Binnen de organisatie ben je de gesprekspartner voor de business op het gebied van informatiebeveiliging.

Eisen:

  • Je hebt HBO+/ WO werk- en denkniveau en bent IT technisch onderlegd
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over tenminste 1 van de volgende certificeringen; CISSP / CRISC / CISM.

Competenties

Als collega ben je zelf startend, weet je gemakkelijk door onze organisatie te bewegen en voor een goede afstemming te zorgen.

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!