Power BI Specialist

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Power BI Specialist

Iets voor jou?

Regio: Amsterdam
Tarief: Marktconform
Uren: 36

Over onze opdrachtgever
Deze organisatie financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee dragen zij bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid.

Wat ga je doen? Als Power BI Specialist?

Als onderdeel van het COVID-19 programma van onze opdrachtgever wordt een ‘dashboard sociale impact corona’ ontwikkelt. Deze opdracht betreft de datavisualisatie van dit dashboard met behulp van Microsoft Power BI.

De tijdelijke werkgroep ‘Sociale Impact Coronacrisis’ heeft gepleit voor nauwe samenwerking tussen Rijk, gemeenten en wetenschap om de sociale impact van de coronacrisis te volgen en te duiden. De impact van de coronacrisis raakt immers meerdere domeinen en bestuurslagen in het sociaal domein. In dit kader wordt een dashboard sociale impact corona ontwikkeld. Het dashboard is bedoeld voor gemeenten en ministeries om de sociale impact van corona op lokaal en landelijk niveau te volgen. Op 5 thema’s worden 3 tot 6 indicatoren ontwikkelt, op basis daarvan worden landelijke en lokale trends in beeld gebracht. Daarbij wordt aangesloten bij beschikbare en landelijke en lokale datasets. Het landelijk dashboard geeft, aan de hand van de 5 thema’s, tweemaandelijks een grofmazig beeld van de veranderingen ten opzichte van de vorige periode.

Eisen voor de rol van Power BI Specialist

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare kennis van Microsoft Power BI.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met datavisualisatie van dashboards.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het integreren van verschillende datasets naar een dashboard.
  • Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van dashboard voor overheidsorganisatie (15 punten).

Competenties

  • Analytisch
  • Ontwerpvaardigheden
  • Computervaardigheden

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!