Senior Consultant Informatiebeveiliging

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Senior Consultant Informatiebeveiliging

Iets voor jou?

Regio: Remote
Tarief: Marktconform
Uren: 36

Ben jij iemand die kennis heeft van de standaarden en risicobeheer? En help jij bij het vertalen van risico’s naar passende maatregelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als specialist op het gebied van informatiebeveiliging verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het informatiebeveiligingsbeleid voor onze opdrachtgever. Je toont hierbij lef en bent doelgericht.

Wat ga je doen als CISO?

Als CISO/senior consultant informatiebeveiliging ben je verantwoordelijk voor het implementeren van het informatiebeveiligingsbeleid binnen de Agile omgeving, over meerdere organisatieonderdelen heen. Daarnaast is het volgende van belang:

  • Je zorgt voor afstemming van de informatiebeveiligingsstrategie op de bedrijfsstrategie en het risicoprofiel van deze organisatie.
  • Je zorgt dat de strategie van onze opdrachtgever wordt vertaald in of is opgenomen in roadmap(s) en bewaakt de realisatie van de roadmap(s).
  • Je acteert soepel op verschillende niveaus in de organisatie; je kan het beleid vertalen naar zowel operationele impact als strategische impact.
  • Je zorgt voor begrip van en inzicht in informatiebeveiliging binnen het bedrijf door erover te spreken en te publiceren.

Wie/wat jij bent:

  • Pragmatisch.
  • Affiniteit met IT.
  • Acteren op strategisch niveau.
  • Communicatief vaardig.

Bij onze opdrachtgever is het CIO Office verantwoordelijk voor de ontwikkeling, borging en bewaking van de IT visie en IT strategie van de organisatie en het opstellen en bewaken van IT kaders en richtlijnen. Onderdeel hiervan is het waarborgen van het informatiebeveiligingsniveau. Het team van CIO Office is divers en heeft een informele sfeer.

Interesse in deze opdracht en wil je meer hierover weten? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!