Software en applicatie architect

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Software en applicatie architect

Iets voor jou?

Regio: Amsterdam
Tarief: marktconform
Uren: 32 – 40 uur

Wat ga je doen als software en applicatie architect?

Als software en applicatie architect werk je mee aan het opzetten van een groot en modern software landschap. Onze opdrachtgever werkt met een hybride architectuur bestaande uit on-premise, Azure Cloud en SaaS oplossingen. In deze rol werk je met technologieën zoals .Net, Azure DevOps, Azure Logic Apps, Azure Data Lake, Microservices met Service Fabric en Mendix.

Als software en applicatie architect realiseer je oplossingen die direct van grote invloed zijn op de werkzaamheden van meer dan tweehonderdduizend studenten en duizenden werknemers en docenten. Je draagt bij aan het ontwikkelen van de visie op architectuur om de strategische doelen van de organisatie te helpen behalen. Bij het maken van keuzes redeneer je vanuit de uitgangspunten ‘security by design’ en ‘privacy by design’.

Voor je dagelijkse werkzaamheden betekent dit dat jij je bezighoudt met het ontwerpen van integraties tussen maatwerk software en off-the-shelve software en diensten. Je begeleidt development teams bij de implementatie van apps en services en zorgt dat stakeholders (zoals management en directie) aangehaakt zijn. Je analyseert en ontwerpt software architecturen en bepaalt de impact van changes op het bestaande software landschap, maar je bent ook altijd bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën, bijvoorbeeld nieuwe Cloud en Azure ontwikkelingen, DevOps en Big Data. Dit alles doe je samen in een enthousiast team van andere architecten.

Eisen voor deze rol als Software en applicatie architect

Het is van groot belang dat jij als software en applicatie architect brede kennis hebt van Microsoft, .Net en Azure technologieën. Daarnaast heb je een hbo/wo in Informatica, Computer Science of gerelateerd. Je werkt autonoom, hebt een hands-on mentaliteit en een groot gevoel van eigenaarschap.

Daarnaast beschik je over:

  • Diepgaande kennis van applicatieontwikkeling.
  • Ervaring met Service-Oriented Architecture, inclusief REST.
  • Ervaring met Microsoft .Net en Azure technologieën.

Het is een pre als je ervaring hebt met:

  • Microservices.
  • TOGAF en/of Archimate.
  • Continuous integration en tooling.

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!