De vijf voordelen van TFG

Onafhankelijke
Professionals

Aansprekende
opdrachtgevers

Grootste ZZP
IT Community

Al 20 jaar
best in class

Volledige
ontzorging

Jouw IT-community bij The Future Group

The Future Group is een IT-community die het anders doet dan een detacheringsbureau. Binnen onze community ben je als IT-professional een zelfstandig ondernemer die samen met 400 andere IT-zzp’ers kennis, kunde en kansen uitwisselt. Dit betekent ook dat onze opdrachtgevers een back-up hebben van IT-experts voor al hun vraagstukken. Samen kunnen we elke uitdaging aan. 
 
Independent Together 

Over ons

Voor IT-professionals

Met de back-up van onze IT-community en ondersteuning vanuit het TFG-team sta je er nooit alleen voor. Dankzij ons online IT-platform, netwerk events en diverse zzp IT-opdrachten blijf je altijd in beweging als IT-zzp’er

Ontdek meer

Voor opdrachtgevers

Door onze community van 400+ IT-zzp’ers hebben wij voor elk vraagstuk een specialist. Als zzp bemiddelingsbureau binnen de IT staan we altijd voor je klaar. Kwaliteit en resultaat gegarandeerd, of het nu gaat om cyber security, digitale transitie of logistieke delivery. 

Ontdek meer
0+
Jaren actief
0+
IT-professionals
0+
Netwerkevents
0+
Opdrachtgevers

Trotse samenwerkingspartners

Bij The Future Group zorgen we ervoor dat de beste IT-zzp’ers aan de slag kunnen bij één van onze opdrachtgevers. Dankzij de mooie samenwerkingen tussen onze IT-professionals en opdrachtgevers worden vraagstukken en problemen opgelost om het beste resultaat te behalen.