fbpx
Freelance community2021-03-10T13:51:48+01:00
Freelance community
Freelance netwerk
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ICT
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance community

Ben jij op zoek naar een freelance community, waar jij je als freelancer in de IT branche bij aan kunt sluiten? Dan moet je zeker bij The Future Group uit Zoetermeer zijn! Wij staan voor je klaar als het gaat om het uit handen nemen van alle randzaken rondom het ondernemen. Maar er is nog meer! Wij snappen heel goed dat freelancen aantrekkelijk klinkt. Je eigen werktijden bepalen, zelf weten voor welke opdrachten je aan de slag gaat en meer verdienen dan in loondienst. Maar ook neemt het veel onzekerheden met zich mee. Juist daar kan The Future Group je mee helpen?

Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op!

Wat is The Future Group?

The Future Group is één van de grootste IT organisaties van Nederland. Wij helpen ondernemers in de IT branche met alle lastige aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het uit handen nemen van je administratie, zorgen dat je genoeg opdrachten binnen haalt en al je facturen versturen zodat je klanten je op tijd betalen. Zo kun jij je volledig focussen op je werk, waardoor je altijd het beste van jezelf kunt laten zien!

Maar er is meer, we organiseren ook regelmatig interessante events, waardoor jij je netwerk én je kennisniveau kunt onderhouden. Ook heb je hier de gelegenheid om te sparren met vakgenoten en andere professionals. Zeer leerzaam, maar ook goed om jezelf op de kaart te kunnen zetten en natuurlijk heel gezellig!

Freelance community | Sluit je aan!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer over The Future Group weten? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onze medewerkers staan klaar om je alle informatie te geven die je nog mist. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group