fbpx
Freelance opdrachten ICT2022-01-13T08:44:38+01:00
Freelance opdrachten ICT
ICT opdrachten freelance
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance opdrachten ICT
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance opdrachten ICT

Ben je op zoek naar Freelance opdrachten ICT, maar vind je het lastig om hier zelf aan te komen? The Future Group helpt je hier graag bij! Door je aan te sluiten bij onze community profiteer je van alle vrijheden die een zzp’er heeft, maar heb je wel de voordelen van iemand in loondienst! Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je administratie op orde is, dat je op de hoogte blijft van alle wet- en regelgeving en dat al je facturen op tijd door je opdrachtgevers worden betaald!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Freelance opdrachten ICT | The Future Group helpt je verder

Naast dat wij veel werk voor je uit handen nemen, zijn er nog meer voordelen. Zo kan je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk om aan opdrachtgevers te komen. Ook organiseren we regelmatig leuke events zodat je je netwerk kunt uitbreiden en daarnaast kunt sparren en socializen met je vakgenoten.

Ondernemen in de ICT doe je bij The Future Group samen. We werken binnen verschillende maatschappen, waarbij elk maatschap zijn eigen specialisme heeft. Vakgenoten werken hier binnen nauw met elkaar samen en sparren veel over lastige opdrachten. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen. Veel van de maatschappen zijn inmiddels ook hechte vriendengroepen geworden!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op!

Wil je meer weten van de combinatie ondernemen en ICT? Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Onze medewerkers helpen je graag en voorzien je van alle nodige informatie. Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group