fbpx
ICT bedrijf starten2021-03-10T13:55:34+01:00
ICT bedrijf starten
ICT bedrijf
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT eigen bedrijf
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten

Wil je een eigen ICT bedrijf starten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? The Future Group is dan de ideale uitkomst! Met ruim 350 professionals zijn wij één van de grootste IT organisaties van Nederland. Wij helpen jou als ondernemer met alle randzaken, zodat jij je kunt richten op het binnenhalen van opdrachten en het verdienen van geld. Kortom, wij zorgen er voor dat jij je kunt focussen op het ondernemen.

Benieuwd naar wat The Future Group voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem contact op!

Hoe werkt het precies?

Als maat van The Future Group sluit je je aan bij één van onze verschillende maatschappen. Alle maatschappen hebben hun eigen specialisme. Binnen een maatschap wordt er samengewerkt met vakgenoten, gespard over opdrachten en worden leads met elkaar gedeeld. Maar er is zeker ook veel ruimte voor ontspanning! Regelmatig organiseren wij leuke en interessante events, zodat de groep nog hechter wordt.

The Future Group ontzorgt jou op gebieden waar je zelf geen tijd of te weinig kennis van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de administratie of juridische zaken. Daarnaast kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers en zorgen we er met onze interessante events voor dat jouw kennisniveau op peil blijft. Zo zorg je er voor dat je optimaal kunt werken voor je opdrachtgevers en altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien!

ICT bedrijf starten | Interesse gekregen?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om je aan te sluiten bij The Future Group? Je vraagt eenvoudig online een kennismakingsgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij gaan uitgebreid met jou in gesprek en zullen je alle informatie geven die je nodig hebt. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
ICT bedrijf starten
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group
Ga naar de bovenkant