fbpx
ICT congressen2020-12-01T16:27:05+01:00
ICT congressen
IT congres
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT congressen
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT congressen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat ICT congressen organiseert? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan als organisatie klaar voor zzp’ers in de ICT branche. In ruil voor je aansluiting nemen wij heel veel randzaken rondom het ondernemen voor jou uit handen! Denk bijvoorbeeld aan je administratie, het versturen van je facturen en het binnenhalen van nieuwe opdrachten! Daarnaast organiseren we ook regelmatig interessante ICT congressen, waardoor jij je kennisniveau op peil kunt houden en kunt netwerken.

Benieuwd naar onze events? Meld je aan of neem contact op met ons!

ICT congressen | The Future Group staat voor je klaar

Onze evenementen hebben verschillende doelen. Allereerst hebben we kennis events, die bedoeld zijn om je kennisniveau op peil te kunnen houden. Zo blijf je helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied! Daarnaast hebben we ook fun event, want er moet natuurlijk ook ruimte blijven voor ontspanning! Tijdens deze events wordt er iets leuks georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een middagje karten. Tijdens dit soort events heb je de kans om te socializen met je vakgenoten en je netwerk te vergroten.

The Future Group staat klaar voor zzp IT’ers. Wij helpen jou als ondernemer, maar toch heb je nog alle vrijheden die elke zzp’er heeft! We helpen je alleen bij alle zaken waar je zelf vaak niet aan toe komt of waar je geen kennis van hebt. Denk bijvoorbeeld aan je administratie en het versturen van facturen naar je opdrachtgevers. Ook hebben we een heel groot netwerk dat je kunt gebruiken voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en helpen je zo snel mogelijk verder. Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen