fbpx
ICT evenementen2020-11-03T14:06:29+01:00
ICT evenementen
IT evenementen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT evenement
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT evenementen

Wil je graag ICT evenementen bezoeken? Dan moet je bij de evenementen van The Future Group zijn! Wij zorgen regelmatig voor leuke events, speciaal voor ICT’ers. Bekijk hieronder welke events er de komende tijd worden gehouden. The Future Group is een organisatie waar je je als ICT zzp’er bij kunt aansluiten. In ruil daarvoor zorgen wij er voor dat we alle randzaken rondom het ondernemen voor je uit handen nemen, zodat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien aan klanten!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

ICT evenementen | The Future Group staat voor je klaar

Bij The Future Group werken we met verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn of haar eigen specialisme. Daarbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Er is voldoende ruimte om te sparren over lastige vraagstukken, maar toch werkt iedereen op zijn eigen manier voor zijn eigen opdrachtgevers. Veel van de maatschappen zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

De evenementen die we organiseren hebben allemaal een eigen doel. Sommige evenementen zijn bedoeld om je netwerk te kunnen verbreden in je vakgebied. Ook nodigen we regelmatig interessante sprekers uit die veel ervaring hebben in de ICT branche. Daarnaast zijn er ook events bedoeld om je kennisniveau op peil te kunnen houden.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers helpen je verder en geven je alle informatie die je nodig hebt als je contact met ons opneemt. Daarnaast kun je je natuurlijk altijd inschrijven voor onze events, dan spreken we je daar! Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen