ICT freelance jobs
IT freelance jobs
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelancen
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelance jobs

Ben je op zoek naar freelance ICT jobs? Het vinden van opdrachten als freelancer kan soms lastig zijn. Juist daarom is The Future Group jouw ideale partner! Wij zorgen er voor dat jij als ondernemer altijd de beste versie van jezelf kunt zijn, zonder dat je je vrijheid als ondernemer kwijt raakt. Wij helpen jou bij alle randzaken van het ondernemen, maar ondersteunen je ook bij het verzamelen van opdrachten en het opbouwen van je netwerk. Een win-win situatie dus!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Freelance ICT jobs | The Future Group is je partner!

Bij The Future Group hebben we verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen expertise en werken vakgenoten nauw met elkaar samen. Zo wordt er veel met elkaar gespard over opdrachten en worden onderling leads naar elkaar doorgespeeld. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. The Future Group zorgt regelmatig voor leuke events, zodat je je netwerk kunt uitbreiden maar ook je vakgenoten beter leert kennen! Veel van de maatschappen zijn ondertussen hechte vriendengroepen geworden.

Wij zorgen er voor dat jij kunt ondernemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om alle randzaken zoals je administratie en of alles juridisch wel in orde is. Zo kun je je focussen op waar je goed in bent; werken aan gave ICT opdrachten!

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar The Future Group en wil je graag meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden al je vragen! Ook kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs. We gaan dan uitgebreid met je in gesprek zodat je alles te weten komt over de organisatie en de mogelijkheden. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group