ICT freelance opdrachten
IT freelance opdrachten
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelancer
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT freelance opdrachten

Ben je op zoek naar ICT freelance opdrachten? Misschien is The Future Group dan wel wat voor jou! Wij zijn één van de grootste Nederlandse IT organisaties, waar ICT ondernemers zich bij kunnen aansluiten. In ruil daarvoor zorgen wij dat alles voor ze wordt geregeld; ze kunnen gebruik maken van ons netwerk voor het binnen halen van nieuwe ICT opdrachten, we zorgen regelmatig voor leuke events zodat ze het kennisniveau op peil kunnen houden maar ook kunnen netwerken en tot slot nemen we alle randzaken zoals de administratie en de juridische afwikkeling uit handen. Zo kun jij als ondernemer altijd de beste versie van jezelf laten zien!

Heb je vragen over freelance opdrachten ICT? Neem gerust contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek.

ICT freelance opdrachten | The Future Group staat voor je klaar

Bij The Future Group heeft elk specialisme zijn eigen maatschap. Binnen een maatschap werken vakgenoten nauw met elkaar samen aan hun eigen opdrachten voor klanten. Er is ruimte om met elkaar te sparren, opdrachten naar elkaar door te spelen en te netwerken. Bovendien zijn er regelmatig leuke events waar je je vakgenoten nog beter kunt leren kennen. Veel van de maatschappen zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

Dankzij The Future Group kun jij je als freelance ICT ondernemer focussen op waar je goed in bent; het werken aan gave ICT opdrachten. Je ervaart bij ons alle vrijheid die je als ondernemer hebt zoals je eigen uren indelen, alleen werken aan opdrachten die jij leuk vind en meer verdienen dan iemand in loondienst. Maar daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om de andere kant van het ondernemen, dat regelen wij voor je!

Meer weten?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat The Future Group voor je kan betekenen? Kom in contact! We geven je graag alle informatie die je nodig hebt. Ook gaan we met je in gesprek, als je een gratis kennismakingsgesprek inplant. Zo kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen en kijken of we bij elkaar passen. Wie weet tot ziens!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group