ICT zzp opdrachten
IT zzp opdrachten
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT zzp opdracht
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT zzp opdrachten

Ben je op zoek naar ICT zzp opdrachten? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om het vinden van gave opdrachten voor zzp’ers in de IT. Hoe werkt het? Door je aan te sluiten bij The Future Group, ontvang je veel voordelen. Je blijft altijd ondernemer met alle vrijheden die je gewend was, maar wij helpen jou zodat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien! Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Al direct enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Wat is The Future Group?

Door je bij ons aan te sluiten, zorg je er voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over bijvoorbeeld je administratie en het versturen van je facturen. Dat doen wij allemaal voor je! Zo kun jij je voor 100% focussen op het ondernemen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk, waar je gebruik van kunt maken bij het vinden van nieuwe ICT opdrachten. Ook zorgen we er voor dat je je eigen netwerk kunt blijven uitbreiden. Doordat wij events organiseren kom je in contact met interessante sprekers, vakgenoten en potentiële klanten.

De organisatie is verdeeld in verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme. Hierbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Ze zijn allemaal bezig met hun eigen onderneming, maar doen dit toch samen! Veel maatschappen zijn daarom ook al hechte vriendengroepen geworden.

ICT zzp opdrachten | Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en helpen je zo snel mogelijk verder. Daarnaast kun je ook direct een fysiek gesprek met één van onze adviseurs inplannen, via een vrijblijvend kennismakingsgesprek over ICT zzp. In dat gesprek vertellen we je graag waarom jij je moet aansluiten bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group