fbpx
Tech evenement2021-06-02T13:37:51+02:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Tech evenement

Ben je op zoek naar een tech evenement? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij organiseren regelmatig leuke events, waar jij als IT specialist van harte welkom bent! Meld je direct aan voor één van onze komende events en kom alles te weten over IT. Ook heb je hier natuurlijk de mogelijkheid om uitgebreid te sparren met je vakgenoten en professionals. Niet alleen leerzaam dus, maar ook goed voor je netwerk en om ervaringen uit te wisselen.

Benieuwd naar wat The Future Group nog meer voor jou kan betekenen? Neem contact op!

Tech evenement van The Future Group

Als zzp’er bij The Future Group heb jij nog steeds alle vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt. Je bepaalt nog steeds je eigen werktijden, opdrachtgevers en hoeveel je verdient. Het enige is dat wij verschillende andere zaken voor je uit handen nemen, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Tot kun jij je altijd van je beste kant laten zien aan je opdrachtgevers!

De evenementen die we organiseren hebben allemaal een eigen doel. Sommige evenementen zijn bedoeld om je netwerk te kunnen verbreden in je vakgebied. Ook nodigen we regelmatig interessante sprekers uit die veel ervaring hebben in de ICT branche. Daarnaast zijn er ook events bedoeld om je kennisniveau op peil te kunnen houden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we helpen je direct verder! Daarnaast kun je ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen, zodat we uitgebreid met je in gesprek kunnen en je alles kunnen vertellen wat je maar wilt weten over The Future Group en onze diensten. Zien we jou binnenkort?

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen