fbpx
Tech event2020-10-13T16:18:53+02:00
Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Tech event

Ben je op zoek naar een bedrijf dat wel eens een tech event organiseert? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Wij organiseren regelmatig leuke events gericht op informatie technologie. Onze events zijn bedoeld om je kennisniveau te verhogen, je netwerk uit te breiden of om te kunnen sparren met vakgenoten en professionals! Bekijk hier onze komende events en meld je direct aan!

Benieuwd naar wat The Future Group nog meer voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Tech event van The Future Group

The Future Group is een organisatie waar jij je als zzp’er in de IT branche bij kunt aansluiten. In ruil hiervoor ontvang je van ons vele voordelen die jouw ondernemerschap een stuk gemakkelijker gaan maken. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je administratie netjes bijgewerkt wordt, dat je opdrachtgevers hun facturen op tijd aan je betalen en dat juridisch alles in orde is! Daarnaast is het ook fijn dat je altijd iemand hebt om mee te kunnen sparren als je bijvoorbeeld met een lastige opdracht hebt.

Kortom, door je aan te sluiten bij The Future Group hoef jij je alleen nog maar druk te maken over jouw opdrachten. Alle randzaken regelen wij voor je. Zo kun jij jezelf altijd van je beste kant laten zien aan je opdrachtgevers!

Heb je vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we je alles kunnen vertellen wat je wilt weten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je direct aan te melden voor één van onze events. Zo kom je ook meer over onze organisatie te weten. Wie weet zien we je binnenkort!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen