Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN IN ZUID NEDERLAND

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Lees verder
Foto home
Samen
ondernemen in Zuid Nederland

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Begonnen in Zoetermeer..

Maar nu ook een kantoor in Den Bosch

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad. In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland. Daarom is begin dit jaar besloten van de 2e economie van Nederland een serieuze zaak te maken en met focus te bouwen aan een nieuw entiteit.

The Future Group Zuid focust zicht voornamelijk op de provincies Brabant en Limburg. Ben jij er ook klaar voor om te ondernemen in je eigen regio, met mensen om je heen uit je eigen woongebied?

Dan is The Future Group Zuid echt iets voor jou! Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij jou als IT ondernemer te bieden hebben.

Kaartje nederland 2

ONTDEK DE VOORDELEN

SAMEN ONDERNEMEN BIJ THE FUTURE GROUP ZUID NEDERLAND

  • Samen ondernemen betekent dat je er niet alleen voor staat.
  • We helpen je met het vinden van een geschikte opdracht in Zuid Nederland.
  • We organiseren meer dan 150 events per jaar, op het gebied van fun, sociale connectie en kennis.
  • We nemen je veel administratieve zorgen uit handen.
  • We houden je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Kom eens vrijblijvend kennismaken met onze adviseur!

DE ADVISEUR

VAN THE FUTURE GROUP ZUID NEDERLAND

Lorraine

WIJ ONTZORGEN JOU

SUCCESVOL ONDERNEMEN DOE JE ZO

Als zelfstandig ondernemer werk je het liefst aan gave opdrachten bij jou in de buurt. Maar ondernemer zijn is meer dan dat. En dat is precies waar wij jou bij ondersteunen, of beter: ontzorgen. Met onze praktische services en sales-inzet kun jij zorgeloos werken aan je opdrachten. Als lid van een maatschap en deelnemer in ons netwerk profiteer je van de kennis en het plezier van gelijkgestemde mede-ondernemers.

SALES NETWERK

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

SOCIALE CONNECTIE

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten. Dat is samen ondernemen.

KENNIS GEDREVEN

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creƫren we toegevoegde waarde voor de klanten.

ADMINISTRATIE

Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald.

MAAK KENNIS MET DE MAATSCHAPPEN IN ZUID NEDERLAND

ER IS ALTIJD EEN SPECIALISME DAT BIJ JE PAST

The Future Group Zuid Nederland bestaat uit 3 maatschappen. Dat zijn groepen ondernemers en professionals die samen een bepaald IT specialisme hebben. Een eigen plek in hun expertise gebied. Samen delen ze kennis, kunde en business. Voor elk specialisme hebben wij dus een plek. En vind je dat er nog iets bij kan? Dan kun je, met genoeg andere professionals, een maatschap maken.

MISAP

TRENDING TECHNOLOGIES ZUID

TEST DYNAMICS ZUID

MOOIE OPDRACHTEN IN ZUID NEDERLAND

The Future Group opent deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven in Zuid Nederland. Wij werken voor bijna alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland en tal van overheidsorganisaties. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?