Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN IN ZUID NEDERLAND

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Lees verder
Foto home
Samen
ondernemen in Zuid Nederland

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Begonnen in Zoetermeer..

Maar nu ook een kantoor in Den Bosch

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad. In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland. Daarom is begin dit jaar besloten van de 2e economie van Nederland een serieuze zaak te maken en met focus te bouwen aan een nieuw entiteit.

The Future Group Zuid focust zicht voornamelijk op de provincies Brabant en Limburg. Ben jij er ook klaar voor om te ondernemen in je eigen regio, met mensen om je heen uit je eigen woongebied?

Dan is The Future Group Zuid echt iets voor jou! Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan, zodat we je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij jou als IT ondernemer te bieden hebben.

Ons adres is:

De Gruyterfabriek
Gebouw F, Kamer 4221 (1e etage)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

ONTDEK DE VOORDELEN

SAMEN ONDERNEMEN BIJ THE FUTURE GROUP ZUID NEDERLAND

  • Samen ondernemen betekent dat je er niet alleen voor staat.
  • We helpen je met het vinden van een geschikte opdracht in Zuid Nederland.
  • We organiseren meer dan 150 events per jaar, op het gebied van fun, sociale connectie en kennis.
  • We nemen je veel administratieve zorgen uit handen.
  • We houden je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Maatschappen

The Future Group Zuid

Maatschap

Trending Technologies Zuid

Maatschap Trending Technologies Regio Zuid is een spin-off van de maatschap Trending Technogies. Deze maatschap wordt gevormd door IT professionals die in Zuid Nederland wonen en willen werken. Het netwerk van deze maatschap is daar dan het sterkst.

Bekijk maatschap

Maatschap

Testdynamics zuid

De maatschap TestDynamics Zuid bestaat uit een aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering en Testanalyse

Bekijk maatschap

Maatschap

MISAP

Maatschap MiSAP is een groep ondernemers (maten) die haar klanten adviseert over alles wat met SAP te maken heeft. SAP staat voor Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking. Bedrijven gebruiken informatiesystemen en databases die ze koppelen aan hun bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan inkoop, bevoorrading, opslag, verkoop en facturatie.

Bekijk maatschap

Maatschap

Business Integration Zuid

De maatschap Business Integration Zuid richt zich met name op het ondersteunen en adviseren van opdrachtgevers in het Zuiden van Nederland. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met werken op de scheidslijn tussen business en IT en zijn in staat op verschillende niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) opdrachtgevers te adviseren bij de uitdagingen waar zij voor staan. Binnen onze maatschap vindt je brede expertise op het gebied van Projectmanagement, Agile en Business analyse.

Bekijk maatschap

WIJ ONTZORGEN JOU

SUCCESVOL ONDERNEMEN DOE JE ZO

Als zelfstandig ondernemer werk je het liefst aan gave opdrachten bij jou in de buurt. Maar ondernemer zijn is meer dan dat. En dat is precies waar wij jou bij ondersteunen, of beter: ontzorgen. Met onze praktische services en sales-inzet kun jij zorgeloos werken aan je opdrachten. Als lid van een maatschap en deelnemer in ons netwerk profiteer je van de kennis en het plezier van gelijkgestemde mede-ondernemers.

SALES NETWERK

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

SOCIALE CONNECTIE

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten. Dat is samen ondernemen.

KENNIS GEDREVEN

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creëren we toegevoegde waarde voor de klanten.

ADMINISTRATIE

Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald.

MOOIE OPDRACHTEN IN ZUID NEDERLAND

The Future Group opent deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven in Zuid Nederland. Wij werken voor bijna alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland en tal van overheidsorganisaties. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?