ZZP opdrachten ICT
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ZZP opdrachten ICT
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ZZP opdrachten ICT

Ben je op zoek naar ZZP opdrachten ICT? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij zijn één van de grootste IT ondernemingen van Nederland en staan klaar voor zzp’ers in de IT! Wij zorgen er voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om alle randzaken van het ondernemen, zodat je je volledig kunt focussen op waar je goed in bent; het werken aan gave ICT opdrachten!

Benieuwd naar wat wij voor jou als zzp’er in de ICT kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een kennismakingsgesprek aan!

ZZP opdracht ICT | Wat is The Future Group?

Niet alleen helpen wij je met alle randzaken van het ondernemen zoals het bijhouden van je administratie en het zorgen dat je facturen op tijd worden betaald door je opdrachtgevers, maar ook helpen we je om aan voldoende opdrachten te komen. We hebben een groot netwerk waar jij gebruik van kunt maken. Zo heb je altijd werk tot je beschikking. Regelmatig organiseren we interessante events, waardoor jij je netwerk kunt opbouwen maar ook je kennisniveau op peil kunt houden.

The Future Group neemt al jouw zorgen op het gebied van ondernemen voor je uit handen, maar tegelijkertijd heb jij nog alle vrijheid die het ondernemen te bieden heeft. Bepaal zelf wanneer en hoe lang je wilt werken, werk alleen aan ICT opdrachten die jij leuk vind en verdien meer dan bij een baas of met een Midlance contract! Door je te helpen met je administratie, je gebruik te laten maken van het netwerk en interessante ICT  events te organiseren, zorgen wij er voor dat je altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien.

Vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen over ZZP opdrachten ICT staan we natuurlijk graag voor je klaar. Neem contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze adviseurs. Wij leggen dan uitgebreid aan je uit wat we voor je kunnen betekenen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group