Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Zzp opdrachten

Ben je op zoek naar zzp opdrachten? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres, door je aan te sluiten bij ons als zzp’er in de IT, profiteer je van vele voordelen! Wij zijn één van de grootste IT organisaties van Nederland. Hierdoor hebben wij een groot netwerk, waar jij gebruik van kunt maken om nieuwe opdrachten binnen te halen. Maar er is nog veel meer! We lichten graag aan je toe waarom aansluiten bij The Future Group een goede investering is.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Zzp opdrachten door The Future Group

Bij The Future Group zijn alle specialismen opgedeeld in verschillende maatschappen. Binnen de maatschappen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Iedereen is bezig met ondernemen, maar toch is er ook een mogelijkheid om met elkaar te sparren als er bijvoorbeeld een lastige opdracht voorbij komt. Daarom is onze slogan ook; samen ondernemen!

Wij organiseren regelmatig interessante events, waardoor jij je kennisniveau op peil kunt houden en je netwerk kunt vergroten. Maar we nemen ook alle randzaken van het ondernemen van je uit handen! Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van je administratie en het versturen van je facturen.

Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers geven je alle informatie die je nodig hebt. Toch liever een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan! Wij vertellen je dan uitgebreid alles wat je wilt weten over de organisatie en wat we voor jou kunnen betekenen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group