In de wolken met

Cloud & The Future Group

Onafhankelijke specialisten in Cloud

Wat is jouw passie/uitdaging in de Cloud?

Alle specialisten zijn onafhankelijk als ondernemer, zij hebben dan ook kennis van een groot scala aan cloudleveranciers en oplossingen. Omdat dit werkgebied erg breed is, zijn onze ondernemers georganiseerd in meerdere maatschappen. Deze stellen wij graag nader voor. Welke passie of uitdaging heb jij voor de cloud?

Kom met ons in contact

 

CLOUD MAATSCHAPPEN

 

CLOUD MATEN

 

CLOUD OPDRACHTEN

 

CLOUD KENNIS

Cloud maatschappen

Om eindgebruikers altijd toegang te geven tot hun software en applicaties, waar en wanneer zij dit wensen, maken veel organisatie gebruik van de cloud. Daarmee versnellen zij hun processen en beperken zij de kosten. Er zijn een legio aan cloudoplossingen, allen met hun eigen voor- en nadelen. The Future Group heeft een groot netwerk, onafhankelijke specialisten die organisaties helpen bij hun uitdagingen in of naar de cloud. Van de strategische keuze naar, de operationele uitvoer in en geven van inzicht over het gebruik binnen de cloud.

Onze cloudspecialisten zijn verdeeld over de volgende maatschappen:

Web Scale Development

De maatschap Web Scale Development is een groep ondernemers (maten) die volledig gericht is op nieuwe technologieën die ingezet worden bij organisaties als Google, Facebook en LinkedIn. Web Scale Development stelt deze bedrijven in staat bijna oneindig schaalbaar hun diensten aan te bieden. Met de maatschap Web Scale Development zet TFG zwaar in op de nieuwste ontwikkelingen en technieken als: Docker, Node.js, Angular en React.

Maatschap Webscale

Microsoft Consultancy & Software Development

Maatschap Microsoft Consultancy & Software Development houdt zich bezig met development en consultancy binnen een breed scala van Microsoft en aan Microsoft aanverwante producten. De expertise van de maten varieert van .NET ontwikkeling en Sharepoint, tot Azure en web-development. Veel kennis richt zich op de frond-end ontwikkeling en integratie van web-based oplossingen binnen bestaande en nieuwe omgevingen.

Maatschap Microsoft

Cloud Native

De Cloud Native maatschap bestaat uit een ervaren groep ondernemers die beschikken over een breed technisch portfolio zoals: IT/Solution Architectuur, Integraties, Consultancy, Cloud-infra, Monitoring & Analyse. Zo kun je bij Cloud Native terecht voor inhoudelijk advies. Zij hebben ervaring in o.a Oracle Cloud, Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure Cloud. Een groep ondernemers die met dezelfde drive, passie en professionaliteit hun vak uitoefenen.

Maatschap Cloud Native

Integration Technology & Services

De Maatschap Integration Technology & Services komt om de 6 weken samen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijksituaties. Doordat ITS over expertise beschikt vanuit verschillende disciplines, beschikt de klant over een sparringpartner van formaat. Innovatie wordt door de ondernemers op de voet gevolgd. Veel technologische verschillen waardoor je een bredere blik krijgt. Coaching en begeleiding commerciële trajecten.

Maatschap ITS

Network & Infrastructure Technologies

De zeer ervaren en onafhankelijke specialisten van de NIT maatschap zijn experts op het gebied van Network, en Security, Cloud Network, Micrososft Azure, Virtualisatie, Wireless, Security, Routing en Switching. Op basis van geïntegreerde benadering van technologie die nodig is om ervoor te zorgen dat de netwerken ook bij groei beheersbaar en veilig blijven deelt deze groep veel kennis onderling waardoor ze breed inzetbaar zijn bij onze klanten.

Maatschap NIT

Cloud maten

Bij The Future Group kun je als ondernemer doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt; simpelweg de inhoud van je vak. Hierdoor kan je de maximale focus houden op de business bij je opdrachtgever. De maten van de Cloud maatschappen zijn een groep ondernemers die met veel drive, passie en professionaliteit hun vak uitoefenen.

10
Okt

“IK KAN NU ECHT ONDERNEMEN”

Categorie: Solution Architect  Tags: Cloud Native Auteur: Tispha Barbier

Jasper Adolfs is solution architect en de schakel tussen business en IT omtrent Azure. Dagelijks staat hij met zijn voeten in de modder als het gaat om werken met de techniek. Zijn eerste keer ondernemen met TFG was in 2013. Toen koos hij er na een paar jaar voor om een andere weg in te slaan.

Ik ben benieuwd waarom hij er uiteindelijk toch ervoor koos om weer toe te treden tot The Future Group netwerk en wat de verschillen zijn tussen deze constructies. Tijd voor een goed gesprek.

Lees testimonial

Cloud opdrachten

Wij werken voor bijna alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland en tal van overheidsorganisaties. Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht. Onderstaand een greep uit onze huidige opdrachten. Wat past bij jouw passie en ambitie als ondernemer?

Cloud Architect

Als Solution Architect Azure Cloud lever je zelfstandig solution architectuur op, dat voornamelijk betrekking heeft op de Azure Cloud en/of daaraan gerelateerde functionaliteiten. Je hebt ruime ervaring in cloud computing technologie en je houdt je actief op de hoogte van opkomende technologieën.

Bekijk alle opdrachten
Bekijk hier alle IT opdrachten

OPDRACHTGEVERS

Welke opdrachtgevers hebben de cloud ondernemers?