Recruiter held of heldin gezocht!

Uitdagende next step voor jou als recruiter

Over The Future Group

In lijn met de strategie van AirBNB en Über is The Future Group een grote speler in haar markt zonder dat we mensen in dienst hebben. Sterker nog; wij zijn de grootste IT community van Nederland en bieden best of both worlds aan zelfstandige ondernemers in de IT. Enerzijds ben je zelfstandig met alle vrijheden van dien maar anderzijds sta je er niet alleen voor. Met 350 professionals delen wij namelijk sales, kennis, netwerk en administratieve ondersteuning.

Omdat de propositie van The Future Group uniek is, en helemaal van deze tijd, hebben we een sterke groei ambitie. Een zelfstandig ondernemer sluit zich exclusief aan bij The Future Group door maat te worden in een van de 21 gespecialiseerde maatschappen. Omdat de wereld continu in beweging is zijn we continu op zoek naar nieuwe technologieën en methoden. Daar richten we nieuwe maatschappen voor op en vinden er de juiste professionals bij. Zo zijn we continu in beweging. Maar kwaliteit staat bij ons voorop. Een kandidaat wordt alleen als maat toegelaten tot een maatschap na een zorgvuldig ballotage proces. Onze maten willen namelijk alleen goede professionals verwelkomen als onderdeel van de club. Professionals waar we wat van kunnen leren en waar we plezier mee kunnen hebben.

Voor deze community zoeken we een recruiter die toe is aan een nieuwe uitdaging. Niet meer van hetzelfde, maar een unieke uitdaging bij een organisatie die 24/7 energie en plezier uitstraalt. Durf jij het aan?

Wat zoeken we?

Als Recruiter bij The Future Group treed je in contact met de top van de IT specialisten in Nederland die toe zijn aan de stap naar ondernemerschap. De scheve verhouding in zeggenschap en verdiensten tussen werkgever en werknemer bij veel grote System Integrators maakt dat het voor deze groep interessant is om de overstap te maken. Door jouw persoonlijke en professionele aanpak ben je in staat de IT specialisten inzicht te geven in de mogelijkheden die The Future Group kan bieden.

Taken & Verantwoordelijkheden

Je weet de schaarse doelgroep te overtuigen op inhoud, werkplezier en vrijheid. Tijdens het toetredingstraject ben jij hét aanspreekpunt voor de kandidaat. Na het eerste interview met jou ben jij degene die beslist of we verder in procedure gaan. Je begeleidt de kandidaat in de keuze voor de juiste maatschap tot aan introductie bij de maatschap, naar de ballotage en bij een positief resultaat naar toetreding. Dat is het moment dat je de contracten gaat opmaken, doornemen en tekenen met de kandidaat.

Wat vragen we?

 • HBO/WO werk-/denkniveau
 • Ervaring binnen (IT) recruitment
 • Fulltime beschikbaar
 • Perfecte Nederlandse mondelinge- en schriftelijke vaardigheden

Wat heeft The Future Group te bieden?

 • Een fulltime functie van 40 uur per week (32 uur bespreekbaar)
 • Een marktconform salaris
 • De kans om jezelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen
 • Een leuk en hecht team van zeer ambitieuze mensen
 • Iedere dag een gezellige geheel verzorgde lunch met het hele bedrijf
 • 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen per jaar, gebaseerd op een 40-urige werkweek
 • Geen eigen bijdrage aan je pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Plezier

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met of stuur jouw sollicitatie naar anouk.vanmelis@the-future-group.com