Recruiter held of heldin gezocht!

Uitdagende next step voor jou als recruiter in het zuiden van het land

Intern noemen we deze rol adviseur, want daar ligt het zwaarte punt in deze rol, mensen helpen en adviseren om samen de juiste keus te maken.

The Future Group wilt verder groeien in het zuiden en daarvoor zoeken we een ambitieuze adviseur die deze stap wilt nemen. Je bouwt een goede funnel op om een constante stroom aan talent aan ons te binden. Je begrijpt mensen en weet deze te activeren. Het leven van een adviseur is veel te hectisch, daarom wordt je ondersteund door een support en source team en weet jij slim gebruik te maken van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs zijn trots op onze organisatie en dat is ook niet zo gek want wij zijn het beste, leukste en grootste netwerk van IT-professionals. En als adviseur heb jij de eer om nog meer ondernemers aan dit geweldige collectief te binden. Je hoort het goed, ondernemers, dus geen salarisonderhandelingen of moeilijke extra’s. Je begeleidt mensen richting ondernemerschap en helpt hen door het proces.

Wie ben jij?

  • Allereerst ben jij, net als wij, een beetje prettig gestoord en wilt graag onderdeel zijn van een echt team. Samen delen wij onze successen en verliezen en zoeken altijd naar mogelijkheden om ons nog beter te maken.
  • Bij voorkeur heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Jij bent tussen de 28 en 40 uur beschikbaar, maandagochtend teamoverleg op kantoor, de rest van de week is vrij in te vullen. Jij kiest de werkplek waar jij het meest succesvol bent.
  • Minimaal 4 jaar ervaring als recruiter of in een commerciële rol, ervaring is een pré, maar niet verplicht. Wij geloven in kansen, passie en ambitie.

Wie zijn wij?

Samen zijn wij het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland! Wij begeleiden en ondersteunen dagelijks bijna 400 zelfstandig ondernemers verdeeld over meer dan 20 maatschappen, elk met hun eigen specialisme.  Samen ondernemen is gewoon leuker!

Ons team bestaat uit vakidioten die elk hun eigen specialisme hebben binnen de recruitment kolom en daardoor extreem goed samenwerken. Wij geloven niet in een 360 graden recruitment rol, iedereen heeft zijn eigen kracht en wij geven jou de ruimte om die te benutten. We zijn 1 team, geen eilandjes en er is altijd ruimte voor leuke dingen. In een normale, lockdown vrije week, heb je bijvoorbeeld de kans om te gaan zeilen, een slipcursus te volgen of te gaan flyboarden. Een beetje veel? Het mag, het hoeft niet, maar met zo veel maatschappen die samen iets leuks willen doen is er altijd iets waar je bij kunt aansluiten.

Wat bieden wij?

Een baan bij het meest succesvolste en leukste IT collectief in Nederland.

  • Vrijheid om jouw rol in te vullen.
  • Ruimte om je te verdiepen in de leukste technologieën
  • De kans om je echt te ontwikkelen.
  • Super gedreven en ambitieuze collega’s
  • En natuurlijk een goed salaris met dito bonus en extra’s.

Enthousiast geworden?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet, heb je nog vragen dan kan je uiteraard contact met mij opnemen.

Jan Willem Marbus, Manager Recruitment, (jan.willem.marbus@the-future-group.com of 06 502 165 09)