The future is now

Vodcast serie: Waarom  juist nu je droom volgen om als zzp’er te starten

Je wilt misschien al langere tijd voor jezelf starten als zzp’er, maar het is lastig om door de berichtgeving van afgelopen tijd optimistisch te blijven. Maar daardoor mis je ook de verborgen kansen die corona te bieden heeft!

The Future Group gaat in gesprek met deskundigen die graag hun ervaringen en meningen delen over het ondernemerschap, juist in deze tijd. Drie inspirerende sessies die je net dat zetje kunnen geven om 100% voor je droom te gaan.

Waarom wachten? The future is now!

Schrijf je direct in

 

PROGRAMMA:

Waarom juist nu je droom najagen?

In gesprek met: Roy van Rossum
18 juni 19:00 uur – 19:30 uur

Roy van Rossum ondernemer en bekend van het Nederlands YouTube elftal. Vertelt zijn verhaal tijdens een interview met Arno Commandeur, algemeen directeur The Future Group. Ondernemen is een reis die je niet alleen hoeft aan te gaan en het is een reis van vallen en opstaan, maar het belangrijkste is om niet op te geven. Roy neemt je mee in de wereld van kansen zien als ondernemer en deze gewoon aan te pakken zeker in deze tijd.

 

Hoe kijken ondernemers naar deze periode?

In gesprek met: Zamir Amir  en Nils Denecke, ondernemers aangesloten bij The Future Group

Kijk en luister naar de ervaringen van twee van onze ondernemers. Hoe hebben zij dit alles ervaren? Welke kansen en welke gevolgen bracht dit alles met zich mee? Zien zij het nog zitten? En hoe blijven zij optimistisch?

     

Fast forward your future

In gesprek met: ToekomstDoeners
25 juni 19:00 uur – 19:30 uur

Juist nu is de tijd rijp voor innovatie. De ToekomstDoeners, helpen organisaties te versnellen en creëren oplossingen met impact. Sommigen noemen dat innovatie, zij vinden het vooral slim ontwikkelen van producten en diensten. Zo zorgen zij ervoor dat jouw organisatie ertoe blijft doen. In deze vodcast praten zij over de veranderende wereld in 2020 en vertellen je wat je kunt doen om die kansen te zien en te pakken.

 

23 juni 17:00 – 17:20 uur

Zamir Amir – veel ondernemers hebben juist in deze periode te maken met opdrachtgevers die willen onderhandelen over uurtarieven. Bij Zamir was dit het geval. Hij deelt zijn verhaal over hoe hij hiermee om gegaan is.

23 juni 18:00 – 18:20 uur

Nils Denecke – is een jonge ondernemer die juist nu de stap als zzp’er zette. Nils vertelt hoe hij dit heeft aangepakt en deelt waardevolle learnings.

Schrijf je nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ANDERE EVENTS

Kom meer te weten over onze events of bekijk alle events in dit handige overzicht:

Alle events

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen zorgeloos ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us