• KNVB Campus Zeist

  • Inclusief eten en drinken

  • 350 tickets in de verkoop

  • Inspiratie gegarandeerd

Maak je klaar voor de 17e editie van ons jaarlijkse Innovation Event op de KNVB Campus in Zeist! Het IT-event, georganiseerd door IT-professionals voor IT-professionals. Hoewel het thema voor het komende jaar nog een verrassing is, beloven we opnieuw een boeiende ervaring te bieden. Op 10 april 2025 openen we onze deuren en verwelkomen we je met open armen.

De wereld van technologie heeft de afgelopen jaren een ongekende transformatie ondergaan, vooral dankzij de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI). Van autonome voertuigen tot medische doorbraken en revolutionaire communicatiemogelijkheden, AI heeft de grenzen van mogelijkheden herdefinieerd binnen de IT.

Terwijl we ons voorbereiden op het komende Innovation Event, staan we te popelen om je weer te inspireren over de prachtige wereld van IT. Van de geweldige mogelijkheden tot de uitdagingen en ethische vraagstukken die de IT-branche ons komend jaar weer gaat bieden. Of je nu een IT’er, tech-enthousiasteling of gewoon nieuwsgierig bent, ons evenement biedt een platform om experts te ontmoeten, inzichten te delen en te begrijpen hoe IT de toekomst vormgeeft.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan ons Innovation Event. Schrijf je nu in om als eerste op de hoogte te worden gehouden van het programma en om zeker te zijn van je plek. Als je pre-registreert, neem je kosteloos deel aan dit prachtige evenement ter waarde van €249,-.

Preregistratie:

Innovation event 2025

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT MENSEN OVER HET INNOVATION EVENT ZEGGEN

“De kracht van het IT-collectief en netwerk.”
Bert Dingemans, Maatschap Demand
Brenno de Winter
“Geweldige kans om te laten zien dat informatiebeveiliging juist innovatie is.”
Brenno de Winter, Spreker Inno 2021
“Erg inspirerend!”
Patrick Jenner, Maatschap ITS
“Prikkelend, informatie security is sexy ;-)”
Michael Pols, Maatschap Security
Guido van Deursen
“Maatgevend!”
Guido van Deursen, Maatschap Agile Partners
Michel Osseweijer
“Verhalen vertellen en verhalen luisteren.”
Michel Osseweijer, Oud deelnemer en spreker 2022