fbpx
Events2020-11-27T16:04:02+01:00

Samen ondernemen

Belangrijkste Events

150 EVENEMENTEN

DIE JE NIET MAG MISSEN BIJ THE FUTURE GROUP

The Future Group organiseert meer dan 150 bijeenkomsten en evenementen per jaar. Zo zijn er 6 wekelijkse bijeenkomsten voor onze 21 maatschappen waar de maten bijeen komen om met elkaar te sparren. We organiseren ook kennisevenementen, want kennis delen vinden wij erg belangrijk. Daarnaast mag natuurlijk de fun niet ontbreken binnen The Future Group en daarom organiseren wij meerdere fun evenementen per jaar. Om zo het leven nog wat leuker te maken en al onze maten dichter bij elkaar te brengen.

ONZE EVENTS

Meer berichten laden

MAATSCHAP MEETINGS

BIJ THE FUTURE GROUP

Eens in de 6 weken komen onze maatschappen bij elkaar om kennis te delen, te sparren met vakgenoten over opdrachten en om leads met elkaar te delen. Wij geloven dat dit een van de belangrijkste voordelen is van The Future Group, want al onze IT professionals hebben hun eigen specialisme en het is fijn om in contact te komen met gelijkgestemden. Veel van onze maatschappen zijn inmiddels uitgegroeid tot een hechte groep vrienden.

FUN EVENTS

BIJ THE FUTURE GROUP

Omdat plezier een belangrijk aspect is om succesvol te zijn, organiseren wij ook een paar keer per jaar events waar alle maten en collega’s van The Future Group bij elkaar komen. Tijdens deze evenementen staan fun en verbinding centraal. Ook begrijpen wij dat het thuisfront erg belangrijk is en dus nodigen wij hen natuurlijk ook uit om van The Future Group familie deel uit te maken. Voorbeelden van fun evenementen zijn: Sinterklaasviering, het jaarlijkse diner, een dagje karten en ga zo maar verder.

Events bekijken

KENNISEVENTS 

BIJ THE FUTURE GROUP

Naast het delen van kennis tijdens de maatschap meetings, waar we regelmatig externe partijen bij uitnodigen, organiseren we ook veel andere kennis evenementen. Hier brengen wij vakgenoten, kennis en netwerken bij elkaar. Het doel is dan ook om zo veel mogelijk kennis van de markt en ontwikkelingen met elkaar te delen en om daarmee te kunnen groeien. Ook organiseren maatschappen zelf vaak kennis sessies.

Events bekijken