Fintech

Maatschap Fintech

Onze rollen en specialismen

Maatschap Fintech is een groep ondernemers (maten) die zich richt op de totale keten binnen het financiële domein. Binnen de Fintech maatschap zijn de specialismen opgedeeld in banking en non banking, technisch en functioneel georiënteerd. Eén ding hebben de maten van Fintech gemeen, hun kennis, interesse en vakmanschap rondom de ontwikkelingen binnen het financiële (betaal/invoice) domein.

De rollen

Scrum Master
Agile Coach
Product Owner
Trainer / coach Agile
Transformatiecoach

De technieken

Maatschap Agile Partners komt om de 6 weken samen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijk situaties. Wij houden ons bezig met alles op gebied van Agile werken.

De voordelen

Ontwikkeling van jezelf en elkaar.
Netwerkend en sociaal collectief.
Open Space sessies die je helpen om complexe situaties in een ander perspectief te zien.

Technology radar

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

De radar heeft vier ringen:

On hold: met deze categorie bedoelen we technologie die we niet (meer) willen inzetten. Dit kunnen nieuwe technologieën zijn die nog onvoldoende zijn bewezen of technologieën waar we afscheid van gaan nemen. Dit wordt alleen nog ingezet als er een hele goede reden voor is.

Assess: onderwerpen om te onderzoeken, maar worden nog niet ingezet voor opdrachtgevers.

Trial: deze onderwerpen kunnen worden ingezet in pilot-projecten om ervaring op te doen.

Adopt: technologie die wordt ingezet voor opdrachtgevers, omdat deze zijn waarde heeft bewezen.

Fintech

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

Wil jij je ook aansluiten bij een maatschap als Fintech?

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.