Microservices in de cloud terugkijken

WEBINAR: MICROSERVICES IN DE CLOUD

BEN JIJ EEN IT’ER DIE MEER WIL WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN MICROSERVICES IN DE CLOUD?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun applicaties te ontwerpen, ontwikkelen en te beheren met behulp van een cloudoplossing. Deze aanpak leidt tot snellere time to market en hogere schaalbaarheid en efficiency. Het online event van The Future Group gaat dieper in op het gebruik van Microservices. Enerzijds aan de hand van een klantcase waarbij gereflecteerd zal worden op deze transitie naar Cloud (AWS ) en welke rol microservices daarin hebben gespeeld. Daarnaast gaan wij tijdens een technische sessie in op hoe microservices op het Azure Functions platform gerealiseerd kunnen worden.

Tijdens het event waren 2 sprekers aan het woord. Allereerst Nationale Nederlanden die vertellen over hun ervaringen op het gebied van de overstap naar AWS Cloud. Zij zijn in 2015 begonnen met deze integratie en vertellen daar meer over. De tweede spreker die aan het woord komt is Dibran Mulder trainer en Cloud specialist. Hij is trainer op het gebied van Cloud en gaat meer vertellen over ‘Serverless Microservices op Azure’.

Ben jij een IT’er die meer wil weten over de mogelijkheden op het gebied van Microservices in de Cloud? Of denk je binnen jouw organisatie om meer te gaan ontwikkelen in de Cloud en ben je benieuwd naar the do’s and don’t’s ? Hieronder kan je het webinar terugkijken.