Azure, Archimate en Sparx Enterprise Architect, een krachtige combinatie

Online webinar door Bert Dingemans en Yorrick Tillemans

Hoe zorg jij voor een veilige infrastructuur bij jouw organisatie?

Bert Dingemans en Yorrick Tillemans zijn ervan overtuigd dat Azure, Archimate en Sparx Enterprise Architect dé combinatie is voor een veilige infrastructuur. Met dank aan vele ervaring praten ze jou bij over de ins en outs vanuit hun Archimate-, Azure perspectief.

Met deze combinatie hebben beide sprekers ervaring opgedaan bij de Nederlandse Spoorwegen. Bert en Yorrick zijn beide werkzaam bij het organisatieonderdeel Data, Innovatie en Analyse (DIA). Momenteel houden ze zich bezig met het inrichten van het centrale data fundament voor de gehele NS-organisatie.

Aan de hand van voorbeelden en leerpunten van het proces geven zij een inkijkje in de kansen en uitdagingen, tonen ze voorbeelden van hun viewpoints en views en geven ze aan wat hun lessons learned zijn.

Webinar terugkijken

Meer weten over de sprekers?

Bert Dingemans

Bert Dingemans

Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor modelleren, integratie en beheer.

Bert heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd.

Onder andere voor de TenneT, VZVZ, Ministerie van EZ (LNV), Provincie Gelderland en de Maatschappelijk Ondernemersgroep.

Yorrick Tillemans

Yorrick Tillemans

Yorrick Tillemans is lead solution architect bij de Nederlandse Spoorwegen. Alles wat binnen NS te maken heeft met data warehouses, real-time analytics, netwerkbeveiligingen en integraties is hij bij betrokken. Door zijn enthousiasme en kennis over Microsoft Azure weet hij hierover niet alleen gedegen (ArchiMate) ontwerpen te maken, maar ook draagvlak te creëren. Hij gebruikt hierbij als modelleeromgeving Sparx Enterprise Architect. Buiten NS adviseert Yorrick andere organisaties en doet hij quality assurance reviews.

INHOUDELIJK STERK PROGRAMMA: GEEN ENTREEKOSTEN!

The Future Group gelooft in het delen van kennis, dat is een van de pijlers van onze organisatie. Dat doen we met meer dan 150 events per jaar. Het evenement wordt wederom kosteloos aangeboden voor iedereen die werkt in het IT-domein.

Reserveer via bovenstaand formulier een plekje!

Nu inschrijven voor dit event