Facial Recognition goes Mainstream

Privacy binnen Machine Learning

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 12 januari 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 17:00 uur

Onze technologie zal de ontvangst van mensen in de toekomst echt veranderen. Het zal lijken dat kantoren voor iedereen open zijn, maar voor de mensen die geen toegang hebben blijven deuren dicht.

Toegang komt zo in een nieuw licht te staan. Dick Fens van 20face, een Nederlandse scale-up en spin-off van de Universiteit Twente gespecialiseerd in privacy-proof gezichtsherkenningssoftware, verteld in dit webinar meer over gezichtsherkenning en de regels rondom privacy

Volgende onderwerpen komen tijdens dit Webinar aan bod:

  • Ervaar vandaag de toegang van morgen
  • Privacy proof realiseren van biometrie
  • Best practices voor Privacy Proof gezichtsherkenning
  • Mainstream biometrics; de gebruiker in controle

WEBINAR TERUGKIJKEN:

Vul het contactformulier in om de terugkijk-link aan te vragen. Wij sturen deze dan zsm naar je toe!

Programma

Dick Fens

Keynote spreker: Dick Fens

Dick Fens is sinds 1 januari 2020 CEO van 20Face, een softwarebedrijf dat een privacybestendige biometrische oplossing ontwikkelt op basis van gezichtsherkenning. Dick heeft een ICT-achtergrond bij HP en Bull Groupe SA waar hij verschillende internationale executive management posities bekleedde. Hij ontwikkelde zijn expertise op het gebied van software en energie als CEO bij Ferranti. Een internationaal softwarebedrijf gevestigd in Antwerpen, met kantoren in Azië-Pacific en de VS, gericht op de nutssector. Na een succesvolle turn-around van Ferranti gebruikte hij zijn ervaringen om zijn eigen bedrijf op te starten als consultant. Hij heeft verschillende start-ups en scale-ups in energie en software geadviseerd en begeleid bij hun groeistrategieën.

Van mei 2018 tot januari 2020 was hij CEO van Simaxx, een softwareschaal voor monitoringoplossingen voor gebouwen die onlangs werd verkocht aan een Brits bedrijf dat actief is in slimme gebouwoplossingen. Naast een Bachelor of Engineering heeft hij een MBA in Finance & Administration behaald aan Bradford University (UK).