Programma
  • KNVB Campus Zeist

  • Inclusief eten en drinken

  • 350 tickets in de verkoop

  • Inspiratie gegarandeerd

Op 20 april aanstaande vindt het jaarlijkse Innovation event plaats! Hét event voor en door IT’ers waar je in een inspirerend programma op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. En omdat het Innovation event dit jaar voor de 15e keer plaatsvindt trekken we alles uit de kast om er een knallende editie van te maken.

Dit jaar staat in het thema van ‘The future of technology’. Wat kunnen we verwachten van de technologie van de toekomst? Hoe gaan wij ons hiertegen verhouden? Gaan sommige technologieën de mens vervangen? Of juist versterken? Je ontdekt het op 20 april aanstaande in Zeist! Er is een prachtig programma opgesteld, waarover je alles kunt vinden op deze pagina.

Ook in 2022 waren wij met onze community te gast bij de KNVB Campus in Zeist te gast om de IT markt te inspireren. Een locatie die zich perfect leent voor het concept van het evenement. Zo hebben we een prachtige grote zaal waar we naar de keynote sessies gaan luisteren en zijn er genoeg kleinere zalen waar je terecht kunt voor de zelfgekozen break-out. Zoals je van ons gewend bent kun je rekenen op een hapje en een drankje en is er genoeg ruimte om te netwerken. Meld je aan voor het Innovation event 2023 en we zien je elkaar op 20 april in Zeist!

SAMENWERKING IT4KIDS

Dit jaar gaan wij de samenwerking aan met IT4Kids om zo samen kinderen de mogelijkheid te geven om te sporten. Door hardware in te zamelen en dit te recyclen haalt IT4Kids geld op en maken zij projecten mogelijk waar kinderen de kans krijgen om te sporten. Het betreft hier kinderen die in moeizame omstandigheden leven waarbij de ouders deze kosten niet kunnen dragen. Meer weten over IT4Kids en onze samenwerking? Lees hier verder.

Welke sessies kan ik verwachten? *

Bekijk programma

* Technische graad
Deze editie werken we met tandwieltjes per sessie, hoe meer tandwieltjes, hoe technischer de sessie. Bij 1 tandwieltje kun je rekenen op een business verhaal, bij 4 tandwieltjes gaat de sessie meer de diepte in op technisch niveau.

INSCHRIJVING = GESLOTEN! BEN JE ER VOLGEND JAAR BIJ?

PROGRAMMA

INLOOP & NETWERKEN (15:30 – 16:30)

Patrick Barbier

Het begeleiden van onze aangesloten ondernemers tot het creëren van new business. Daar krijg ik energie van! Sinds 2.5 jaar ben ik eindverantwoordelijk voor ons label The Future Partners. Het IT-ondernemersprogramma voor startende ondernemers in Nederland. Een uniek concept powered by The Future Group waarbij wij de next generation gaan opleiden. Met veel trots sta ik ook weer in 2023 aan de lat voor het inhoudelijke deel van ons Innovation event. 

Gegeven door Daphne van Dijk

Techniek in het voetbal kent vele vormen. Buitenkantje links, hakje of aanname op de borst. Maar ook: automatische buitenspeldetectie, trainen in VR, datascouting en vele andere toepassingen. In deze Opening Keynote verwelkomt Daphne van Dijk (Innovatiemakelaar #11 bij de KNVB) jullie in het hart van het Nederlandse voetbal: de KNVB Campus. En neemt jullie mee in de rol van #11, de innovatiehub van de KNVB. Om zo veel mogelijk mensen met plezier te laten voetballen, profvoetbal aantrekkelijk te houden voor toekomstige generaties, en om dan na 3 verloren finales eindelijk eens die wereldbeker mee naar Nederland te nemen.

Technische graad:

EERSTE RONDE BREAK-OUTS

Gegeven door Steven Verver (Terra Inspectioneering)

Goede software maken is moeilijk, maar goede drones bouwen – dat is pas moeilijk! En er een business omheen bouwen is trouwens ook een pittige uitdaging. Steven Verver van Terra Inspectioneering vertelt hoe je een nieuwe hippe technologie als drones aan het werk krijgt in een zeer conservatieve markt – de zware procesindustrie.

Hoe je met – letterlijk – vallen en opstaan van een totale nieuwkomer tot een serieuze internationale speler kan worden. Wat voor software er in een drone zit, hoe je hem cloud enabled maakt, ISO27001 gecertificeerd krijgt én wereldwijde patenten regelt. Hoe je zaken doet met Japanners, Amerikanen, Brazilianen en Sri Lankezen. En hoe je tegelijkertijd ook nog een hoop lol kan hebben.

Technische graad:

Gegeven door Anko Tijman

We hebben het vaak over bitjes en bytes, maar het verschil wordt gemaakt door mensen die samen focus creëren. Over teams en afdelingen heen. Hoe kun je gezamenlijke grond vinden als tegenstellingen soms groter lijken dan overeenkomsten?

In deze sessie licht ik toe hoe je verbinding en focus op gezamenlijk resultaat in organisaties tot stand brengt. Where Agile meets HR, Compliance, Control… noem het maar op!

Technische graad:

TWEEDE RONDE BREAK-OUTS