EVENT DETAILS

  • Datum: 5 oktober 2023

  • Locatie: De Lichtfabriek Gouda

  • Begintijd: 18:00 uur

  • Eindtijd: 21:00 uur

Speciaal voor alle ondernemers die 1 & 5 jaar aangesloten zijn bij The Future Group organiseren wij een jubileumdiner bij De Lichtfabriek in Gouda. Dat betekent lekker eten en een fantastische ambiance. We vieren dit samen met de maten (en hun partners) die deze mijlpaal in 2023 behaalden. Het is tenslotte een uitstekende reden voor een feest!

Op deze avond delen wij met elkaar verhalen en is er de mogelijkheid om te netwerken, maten van andere maatschappen te ontmoeten net als de partners die de steun en toeverlaat zijn van onze maten. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan The Future Group collega’s. Kortom, veel gezelligheid onder het genot van een heerlijke walking dinner. En de bubbels mogen namelijk ook niet ontbreken om op dit feestelijke moment met elkaar te proosten.

De kracht van delen:

Tijdens deze feestelijke avond willen wij jullie extra in het zonnetje zetten en dit doen we niet door alleen jullie jubileum te benoemen, maar vooral door impactvolle verhalen te delen. Daarom zou het te gek zijn als je met ons middels het inschrijfformulier wilt delen waar jij in jouw reis bij The Future Group het meest trots op bent. Dit kan een geweldig resultaat zijn bij een opdrachtgever of een persoonlijke prestatie, hier gaan wij tijdens de avond iets moois mee doen.

jubileumdiner 2023

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie:

De Lichtfabriek
Hoge Gouwe 189
2801 LE Gouda

Voor de locatie hebben wij gekozen voor De Lichtfabriek te Gouda i.v.m. alle reisafstanden van de genodigde maten.

Overnachting:

Nu weten wij ook dat aantal van jullie van verder weg komen, speciaal om deze reden zijn wij in contact met Best Western Gouda direct naast de feestlocatie. Hier zijn wij speciale afspraken aan het maken zodat de maten die graag in Gouda willen overnachten voor een speciale prijs een kamer kunnen boeken.

Sfeerimpressie van voorgaande jaren

1 & 5 jaar maat jubileumdiner