Ondernemersdiner 2023

VERBINDEN DOEN WE SAMEN

DRINK – EAT – CONNECT – REPEAT

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 9 november 2023

  • Locatie: WICC - Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen

  • Begintijd: 17:30 uur

  • Eindtijd: 22:00 uur

Op donderdag 9 november is het weer zover: ons gehele collectief komt bij elkaar op het Ondernemersdiner! Ook dit jaar belooft het een geweldig evenement te worden, met inspirerende sprekers, lekker eten en waardevolle gesprekken.

Voor dit jaar hebben wij een thema gekozen: ‘Verbinden doen we samen’. Tijdens deze avond zullen we dit vertalen naar een verdieping van de connecties tussen de maten en een inspirerend programma dat hierop aansluit. Reserveer alvast je plekje en zet 9 november in je agenda! Dit jaar vindt het Ondernemersdiner plaats in WICC te Wageningen. De locatie is zorgvuldig gekozen zodat iedereen gemakkelijk aanwezig kan zijn, met ongeveer gelijke reistijden, ook voor gasten uit het Zuiden en Noord-Oosten van het land.

Omdat wij begrijpen dat sommigen van jullie hierdoor langer onderweg zijn, hebben wij met de locatie een speciale overnachtingsdeal gesloten. Mocht je een kamer willen boeken, dan kan dat voor een speciale prijs: €95,- voor een eenpersoonskamer en €125,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt. Na je aanmelding ontvang je de bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie en instructies voor het boeken van een kamer.

We zien je graag op 9 november, om 18:00 uur.

Locatie

WICC
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen
Gratis parkeren
Evenementlocatie en hotel in 1

Plekje reserveren

SPREKERS

Urgert & van Deudekom
Twee veelzijdige cabaretiers met wetenschappelijk onderbouwde shows die een diepe indruk achterlaten.

Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn twee cabaretiers die furore hebben gemaakt met hun populaire en wetenschappelijke tv-programma’s als ‘Onder de tram‘, ‘Tussen de Oren‘ en hun nieuwe programma ‘Het Instituut‘. Daarnaast zijn ze natuurlijk bekend van het satirische weekoverzicht ‘De Kwis‘ waarmee ze genomineerd werden voor een Nipkow-schijf. Recentelijk schreven sprekers Urgert & Van Deudekom de boeken ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?‘ en ‘Waarom zit ik niet in Oranje?‘.

Sfeerimpressie van de avond

Matendiner 2022