Online verkiezingsdebat

De positie van zelfstandigen in de toekomstige arbeidsmarkt

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 3 maart 2021

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 09:30 uur

  • Eindtijd: 11:00 uur

Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen organiseert The Future Group een online verkiezingsdebat met als thema ‘de positie van zelfstandigen in de toekomstige arbeidsmarkt’. Voor alle partijen is de arbeidsmarkt een belangrijk thema. In de formatie kunnen we dan ook nieuwe keuzes voor de komende jaren verwachten. Het rapport van de Commissie Borstlap gaf vorig jaar aan dat stevige veranderingen nodig zijn. Waar kunnen we rekening mee houden en wat willen de partijen precies veranderen voor zelfstandigen?

Sinds 2013 organiseert The Future Group de Politieke Ronde Tafel waar bedrijven onderling, én samen met de politiek van gedachten wisselen over de toekomst van de arbeidsmarkt. Dit initiatief is ontstaan vanuit de gedachte dat meer uitwisseling van informatie tussen bedrijfsleven en politiek leidt tot betere inzichten in het functioneren en de inrichting van arbeidsmarkt. Wij spreken in dit online debat door met kandidaat-Kamerleden over de regels voor het verrichten van zelfstandige arbeid en hoe de arbeidsmarkt verandert in de nabije toekomst.

Het debat is te volgen via Zoom en wordt geleid door Frits Bloemberg (Het Debatbureau). Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 11.00 uur.

Bekijk het volledige debat

De volgende (kandidaat) Kamerleden nemen deel:

Hans Vijlbrief
Bart van Kent
Judith Tielen
Andrew Harijgens