Statistics on Steroids

De essentie van Machine Learning

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 8 december 2020

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 16:00 uur

  • Eindtijd: 17:30 uur

Feestelijk Webinar met Hans Fugers van Alliander:

Machine Learning/AI is in deze tijd niet meer weg te denken. Het is de laatste tijd dan ook een veel besproken onderwerp in de media. Maar wat is het nou eigenlijk en wat brengt het ons? Wat zijn de risico’s van Machine Learning/AI en wat zijn de mogelijkheden? Hoe kun jij dit toepassen?

Op 8 december organiseren wij het eerste Webinar ter viering van de lancering van onze maatschap Machine Learning. Samen met Hans Fugers (Strategy Consultant Advanced Technology) van Alliander vertellen wij je meer over:

  • Zijn kijk op de toekomst van Machine Learning/ AI
  • Machine Learning/AI en de eenvoud hiervan die iedereen kan toepassen
  • Rol/potentie van AI/ML en data science binnen Alliander
  • Praktijkvoorbeelden van projecten binnen Alliander

Webinar terugkijken:

Vul het contactformulier in om de terugkijk-link aan te vragen. Wij sturen deze dan zsm naar je toe!

Programma

Alliander

Keynote spreker: Hans Fugers

Ik ben van het jaar 1959, getrouwd, 2 kinderen en ben mijn leven lang al gefascineerd door de wonderen van de techniek. Na HTS – Elektronica (Digitaal) en TU-E Informatica ben ik bij Philips begonnen met logistieke systemen en Factory Automation. Daarna in de consultancy beland en de laatste jaren in wisselende rollen van consultant/expert en (interim) IT-manager. In deze rollen heb ik me bezig gehouden met IT-trends, IT-Governance, Architectuur, Security bezig gehouden. En daar kan je me van alles over vragen. In mijn huidige expert-rol houd ik me primair bezig met Cognitieve systemen: AI, Facial Recognition, Objest-herkenning, chatbots, Digital twins, Robotics etc. Ondertussen heb ik me bekwaamd in Organisatie/Familie-opstellingen om op een geheel andere manier te kijken naar organisaties en problemen. Voor de liefhebbers dus. Mijn droom is aan administratie-loze wereld, waarin we niet meer het systeem voeden, maar ons werk doen en de registratie-daarvan in de achtergrond gebeurt met minimale interventie.

Lancering Maatschap Machine Learning:

The Future Group organiseert dit Webinar met een speciale reden. In de maand oktober is onze nieuwe maatschap Machine Learning van start gegaan. Dit laten wij natuurlijk niet aan ons voorbijgaan en lanceren wij de maatschap feestelijk na dit Webinar. Samen met de ondernemers binnen deze maatschap stellen wij als doel om opdrachtgevers te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van Machine Learning innovaties. Met name op het gebied van het automatiseren van keuzeprocessen in de bedrijfsvoering. Lees meer over deze maatschap

Feestelijke lancering