TFG Startersevents 2024

VOOR TOEKOMSTIGE IT-ZZP’ers!

Heb je vragen over het ZZP-schap in de IT? Tijdens de Startersevents van The Future Group kun je al je vragen stellen en ervaringen delen met andere ZZP’ers die deze stap al hebben genomen!

Ben je een senior IT-professional en overweeg je de stap naar ZZP te zetten? Of ben je al een ZZP’er maar wil je graag samen met TFG ondernemen? En heb je nog vragen over dit onderwerp? Dan zijn de startersevents iets voor jou! Tijdens het Startersevent delen maten (ZZP’ers aangesloten bij The Future Group) hoe zij de stap naar ondernemerschap hebben gezet en wat hier allemaal bij komt kijken. Er is voldoende ruimte tijdens dit laagdremelige evenement om al je prangende vragen te stellen! We sluiten af met een borrel waar je natuurlijk verder kunt sparren met de maten en andere deelnemers. Geen vraag is te gek!

The Future Group is met zo’n 400 professionals de grootste IT-organisatie van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

The Future Group deelt kennis, kunde en opdrachten. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties en de toekomst van zelfstandige IT’ers. Samen zijn wij The Future Group.


Programma:

15.00 – Opening

15:15 – Maten aan het woord

15:30 – Q&A

16:00 – Borrel

Locatie:

The Future Group

Röntgenlaan 27

2719 DX Zoetermeer

Bekijk hier ter inspiratie al aantal verhalen van onze maten:

Thuis bij de partner van

‘In het begin was het best spannend dat Guido voor zichzelf ging beginnen.’

Thuis bij Priscilla

De rust van ondernemen

‘Ondernemerschap heeft mij vooral gemoedsrust gebracht.’

Mike Onderdelinden

Actief ondernemen

Elkaar helpen, dat levert echt de leukste klussen op!

Michael Pols

Samen ondernemen

‘Ondernemen in mijn eentje dat, doe ik niet snel meer.’

Taco de Haan