Events voor jou

The future is now

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 18 juni 2020

  • Locatie: Online

  • Begintijd: 19:00 uur

  • Eindtijd: 20:00 uur

Nu inschrijven voor dit event

Vodcast serie: Waarom  juist nu je droom volgen om als zzp’er te starten

Je wilt misschien al langere tijd voor jezelf starten als zzp’er, maar het is lastig om door de berichtgeving van afgelopen tijd optimistisch te blijven. Maar daardoor mis je ook de verborgen kansen die corona te bieden heeft!

The Future Group gaat in gesprek met deskundigen die graag hun ervaringen en meningen delen over het ondernemerschap, juist in deze tijd. Drie inspirerende sessies die je net dat zetje kunnen geven om 100% voor je droom te gaan.

Waarom wachten? The future is now!

Waarom juist nu je droom najagen?

In gesprek met: Roy van Rossum

Roy van Rossum ondernemer en bekend van het Nederlands YouTube elftal. Vertelt zijn verhaal tijdens een interview met Arno Commandeur, algemeen directeur The Future Group. Ondernemen is een reis die je niet alleen hoeft aan te gaan en het is een reis van vallen en opstaan, maar het belangrijkste is om niet op te geven. Roy neemt je mee in de wereld van kansen zien als ondernemer en deze gewoon aan te pakken zeker in deze tijd.

Hoe kijken ondernemers naar deze periode? In gesprek met Zamir Amir

Kijk en luister naar de ervaring van één van onze ondernemers. Hoe heeft hij dit alles ervaren? Welke kansen en welke gevolgen bracht dit alles met zich mee? Ziet hij het nog zitten? En hoe blijft hij optimistisch?

Veel ondernemers hebben juist in deze periode te maken met opdrachtgevers die willen onderhandelen over uurtarieven. Bij Zamir was dit het geval. Hij deelt zijn verhaal over hoe hij hiermee om gegaan is.

Hoe kijken ondernemers naar deze periode? In gesprek met Nils Denecke

Kijk en luister naar de ervaring van één van onze ondernemers. Hoe heeft hij dit alles ervaren? Welke kansen en welke gevolgen bracht dit alles met zich mee? Ziet hij het nog zitten? En hoe blijft hij optimistisch?

Nils is een jonge ondernemer die juist nu de stap als zzp’er zette. Nils vertelt hoe hij dit heeft aangepakt en deelt waardevolle learnings.

Fast forward your future

In gesprek met: ToekomstDoeners

Juist nu is de tijd rijp voor innovatie. De ToekomstDoeners, helpen organisaties te versnellen en creëren oplossingen met impact. Sommigen noemen dat innovatie, zij vinden het vooral slim ontwikkelen van producten en diensten. Zo zorgen zij ervoor dat jouw organisatie ertoe blijft doen. In deze vodcast praten zij over de veranderende wereld in 2020 en vertellen je wat je kunt doen om die kansen te zien en te pakken.