Integration Technology & Services

Verbetering van het IT-landschap

Onze rollen en specialismen.

Maatschap Integration Technology & Services is een groep ondernemers (maten) die haar klanten adviseert over infrastructuur, applicaties en processen ter verbetering van het IT-landschap. Vanuit verschillende perspectief kunt u als klant bij onze maatschap terecht. Kennis is niet geboden aan specifieke platformen waardoor een breed pallet aan opportunity ontstaat voor het creeren van de juiste oplossing.

maatschap-rollen

De rollen

Integration Architect
Solution Architect
Cloud Architect
Big Data Architect
Microservices Architect (SOA)
Integration Engineer
DevOps Engineer
Data Quality Engineer
API Specialist
Kafka Specialist

De technieken

BI Big Data
ESB
R
Emergent Architecture
Azure integration Account
Docker
API Gateway
Agile
Open Source
API
Kotlin
Python
Serverless
OpenAPI

maatschap-voordelen

De voordelen

De Maatschap Integration Technology & Services komt om de 6 weken samen en bespreekt daar de actualiteiten en praktijksituaties. Doordat ITS over expertise beschikt vanuit verschillende disciplines, beschikt de klant over een sparringpartner van formaat. Innovatie wordt door de ondernemers op de voet gevolgd.
Veel technologische verschillen waardoor je een bredere blik krijgt
Coaching en begeleiding commerciële trajecten
Netwerk en sociale aspect van het IT-collectief.

Technology radar

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

De radar heeft vier ringen:

On hold: met deze categorie bedoelen we technologie die we niet (meer) willen inzetten. Dit kunnen nieuwe technologieën zijn die nog onvoldoende zijn bewezen of technologieën waar we afscheid van gaan nemen. Dit wordt alleen nog ingezet als er een hele goede reden voor is.

Assess: onderwerpen om te onderzoeken, maar worden nog niet ingezet voor opdrachtgevers.

Trial: deze onderwerpen kunnen worden ingezet in pilot-projecten om ervaring op te doen.

Adopt: technologie die wordt ingezet voor opdrachtgevers, omdat deze zijn waarde heeft bewezen.

Webinar

Een praktijkvoorbeeld

Als grootste IT collectief van Nederland mochten we op 2 juli 2020 Bol.com ontvangen voor een webinar over hun IT architectuur. Ben je benieuwd hoe Bol.com meer dan 900 applicaties en 100+ verschillende teams beheert? Bekijk dan de gehele webinar hiernaast.

Het internet is verkocht, herwin je vrijheid met Open Source

Patrick Jenner gaf op 15 april 2021 een sessie over Open Source als een uitweg in de vrijheidsbeperking die we danken aan grootmachten als Microsoft en Facebook. Commercie, machtsmisbruik en egoïsme zijn de doodsteek voor internet pioniers. Met middelen als Open Source, decentralisatie en blockchain kunnen we innoveren naar een betere wereld waarin vrijheid en veiligheid weer centraal staan.

Integration technology & services

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

De ondernemers van deze maatschap

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Loic Rabehaja

Thijs Huijbers

Eric Stormmesand

Alexander van der Woude

Ulf Buchner

Patrick Jenner

Richard Verbrugge

Matthijs Grote Beverborg

Wil jij je ook aansluiten bij een maatschap als ITS?

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.