Maatschap Noord-Oost

Samen ondernemen in de regio NoordOost

Er is meer rust, ruimte, water, natuur, recreatiegebied, de mensen zijn er nuchter, aanpakkers en ze nemen initiatief. Niet gek dat meer en meer mensen de aantrekking voelen tot het Noorden en het Oosten van Nederland. Zeker nu men niet meer dagelijks op kantoor aanwezig hoeft te zijn. Ookal is Nederland klein, het verschil in de mensen en het zakendoen in het NoordOosten is een wereld van verschil met de snelle, drukke en gehaaste en tikkeltje oppervlakkige randstad.

Doe maar gewoon, wees goed voor elkaar en regel je zaken is meer het motto in deze regio. De behoefte van onze relaties is dan ook groot om niet altijd meer naar Zoetermeer af te reizen. De hoogste tijd voor uitbreiding van het grootste IT collectief van Nederland.

Development

Binnen ons collectief zijn vele ontwikkelaars aangesloten. In de regio NoordOost verwelkomen we ook graag enthousiaste Front-end, Back-end en Fullstack ontwikkelaars, evenals Software Engineers. Ben jij een professional met ondernemende ambities en spreekt ‘’samen ondernemen’’ je aan? Dan maken we graag kennis met je.

Test

Testen is belangrijk voor de kwaliteit van code. Ook in NoordOost zijn we overtuigd van het nut en de noodzaak om goed te testen. Wij zoeken experts op dit gebied om het netwerk hier te versterken. Kennis delen en halen we over het gehele netwerk van The Future Group, zowel op ondernemend als beroepstechnisch gebied.

Bridge2IT

Het vakgebied van IT is steeds actiever op het snijvlak van de business. Daar zijn verschillende rollen voor in de markt; denk aan IT (Project)Managers, Business Consultants en Analisten. Deze zijn in onze regio verzameld onder de titel Bridge2IT. Specialisten die willen gaan ondernemen in de regio zijn zeer welkom binnen onze community. Samen groeien we zo door, en willen we iedereen blijvend beter kunnen helpen.

“Hier is meer rust, ruimte en natuur.”

Categorie: Ondernemen in de regio
Tags:
NoordOost
Auteur: Joost van der Meulen
Datum: 11 augustus

Jan Bosch is 34 jaar en woont in een woonboerderij in de buurt van Zwolle. Jan is een van de eerste maten die is aangesloten bij de nieuwe TFG maatschap NoordOost, waar de focus ligt op het ondernemen in de regio. En om bij de opbouw van de maatschap iemand erbij te hebben die niet alleen in de regio woont, maar er ook is opgegroeid is wel zo fijn.

In de regio NoordOost is er ‘meer rust, ruimte en de mensen zijn echte aanpakkers’, weet Jan mij te vertellen. Daar straks meer over, eerst wat over Jan zelf..

Opdrachtgevers in de regio

Wij werken voor bijna alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland en tal van overheidsorganisaties. Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar de meest uitdagende opdrachten. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht uiteraard bij jou in de regio NoordOost.

Voordelen voor opdrachtgevers in Noord Oost

  • Onafhankelijk advies

  • Toegang tot een lokaal netwerk van zeer ervaren IT specialisten

  • IT specialisten met ruim zeven jaar vakervaring

  • Kennis events in de regio, geen lange route naar de randstad

  • Ondernemers die gemakkelijk de vertaalslag naar de business maken

De ondernemers van deze maatschap

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Timo Pot

Benjamin van den Akker

Arne de Jong

Shaheen Nickoghosian

Robert-Jan Suurmeijer

Feike Hamstra

Jan Bosch

Join us

Wij komen graag met je in contact.