Cyber Security

Een veilige IT-omgeving

400 professionals in meer dan 20 IT-expertises.

Veel bedrijven weten niet of hun cybersecurity goed is geregeld. Laat daarom een security scan doen door een van onze security professionals.
De doelgroep van onze security scan zijn bedrijven vanaf 100 medewerkers. Het resultaat van de security scan is een actie- en verbeterplan waar u zelf direct verder mee kunt. U kunt zelf de punten oppakken of een IT’er inhuren via The Future Group.
De Maatschap TFG Security bestaat uit ervaren, gecertificeerde (CISSP, CISM, CISA) professionals die klanten helpen met vraagstukken en projecten op het gebied van Security, Data Protection en Governance, Risk en Compliance.

Quick scan
4 dagen | € 3.995 excl. BTW.

De security maatschap van The Future Group biedt een Quick Scan van 4 dagen aan om de volwassenheid te meten van de security maatregelen die getroffen zijn. Dit is een organisatorische scan die uitgevoerd wordt op de processen, afspraken, beleid en volwassenheid van de securitymaatregelen in de organisatie.

De output van de security scan betreft een rapportage met daarin het volwassenheidsniveau van de security op twee onderdelen:

  1. Mens: Zijn de medewerkers bewust van de risico`s op het gebied van informatiebeveiliging en privacy? Welke periodieke onderwerpen worden binnen de organisatie besproken en wat is de cultuur op het gebied van informatiebeveiliging en privacy?
  2. Organisatie: Heeft de organisatie informatiebeveiliging en privacy geborgd? Is er een aantoonbare governance ingericht die effectief en efficiënt is. Is er actueel beleid op dit thema dat vertaald is naar concrete maatregelen gebaseerd op een risicoanalyse? Welke processen en verantwoordelijkheden zijn er aanwezig binnen de organisatie en hoe worden deze intern getoetst en geborgd?

Uitgebreide scan
10 dagen | € 12.500 excl. BTW.

Daarnaast bieden we een uitgebreide scan aan van 10 dagen. Dit omvat alle onderdelen van de Quick Scan en wordt uitgebreid met een technische externe penetratietest op uw gehele omgeving. Een penetratietest is een toets van een of meer computersystemen op kwetsbaarheden, waarbij deze kwetsbaarheden ook werkelijk gebruikt worden om in deze systemen in te breken. Er wordt dan dus technisch getoetst of de organisatie de juiste technische security maatregelen heeft getroffen

De output van de uitgebreide security scan betreft een rapportage met daarin het volwassenheidsniveau van de security op drie onderdelen, te weten:

  1. Mens
  2. Organisatie
  3. Techniek (uitgebreide penetratietest)

Ontdek jouw verbeterpunten

Neem contact op met een van onze security professionals!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.