Maatschap

Security

WIJ ZORGEN VOOR JOUW SECURITY

Nederland is een kenniseconomie. We worden steeds digitaler en daardoor steeds afhankelijker van betrouwbare systemen en gegevens. Wij helpen bedrijven om hun bedrijfsvoering, data én de persoonsgegevens van medewerkers en klanten te beschermen. Wij zorgen voor de juiste informatie, voor de juiste persoon beschikbaar, op het juiste moment.

Voor sommigen lijken dit misschien saaie topics, maar bij de maatschap Security vinden wij dat allerminst. Wij zorgen ervoor dat security sexy is en zo zou het veel vaker aangepakt mogen worden!

Kom met ons in contact

 

FUN & SOCIAL

 

NETWERK & OPDRACHTEN

 

SALES & ADMIN

 

ACADEMY & E-LEARNING

Fun & Social

Bij elkaar komen met gelijkgestemden is belangrijk, maar vooral ook leuk. Vrijwel iedere maand staat er een topic op de agenda. Het zij in een maatschapmeeting, tijdens een webinar of bij een andere (social) event. Gewoon om lol te maken met elkaar, of om nieuwe onderwerpen op basis van de techradar eigen te maken. Alles met het oog op security in ieder geval. Van SOC tot business vraagstukken, met (0.0) bier en bitterballen.

Bekijk alle events

Netwerk & Opdrachten

TFG is 350 IT professionals groot en daarmee hebben we een ongekend netwerk. Als we echter meer willen met Security dan zijn daar de professionals binnen de maatschap voor. Zo kunnen we met elkaar een breder security vraagstuk oppakken bij de klant. Maar ook eenvoudig kennis uitwisselen over de maatschappen heen. Wel zo fijn als je aan je kennis wilt blijven werken en niet altijd de tijd heb om zelf alle nieuwtjes uit te zoeken. Iedereen zit in de app en is met een druk op de knop te bellen.

Bekijk opdrachtgevers

Ondersteuning Sales & Admin

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Denk aan een CISO rol bij de Nationale Politie, Data Protection Officer bij de Nationale Nederlanden of SOC Specialist bij het RIVM. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende klus. Ook vanuit het netwerk van onze ondernemers komen toffe rollen voorbij, waarbij je samen kunt optrekken! Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald. Zo kan jij doen bij de klant waar jij goed in bent.

Lees verder

Academy & E-Learning

Ieder jaar maken wij een techradar. Gezamenlijk brengen we de ontwikkelingen in de securitymarkt in kaart. Wat gaat eruit, welk onderwerp of tool is upcoming en wat zien we doorontwikkelen. Deze radar gebruiken we als rode draad door onze trainingen, webinars en in onze e-learning. TFG maakt het voor ons ook mogelijk om middel Udemy nieuwe topics eigen te maken of trainingen zelf naar de markt te brengen zoals wij ook doen met de HAN.

TFG Academy

DEZE SECURITY MATEN VERTELLEN JE GRAAG MEER

Diverse specialisaties maken het dynamisch in de maatschap Security, van technisch tot programma niveau.

Lees hier het volledige verhaal van Taco de Haan:

Taco de Haan, Security Architect/Security Engineer, bekijk LinkedIn profiel
Dennis Zandvliet

Het beste van twee werelden: zelfstandig zijn en toch een team van Security specialisten om mee te sparren.

Dennis Zandvliet, Security Officer, bekijk LinkedIn profiel

De vrijheid om te ondernemen, interessante opdrachten te zoeken en de hulp van verschillende ervaren experts binnen onze maatschap én daarbuiten om je daarbij te helpen. Het administratieve geneuzel wordt je uit handen genomen.

Lees hier het volledige verhaal van Jeroen Overeem:

Jeroen Overeem, Cyber Security Professional, bekijk LinkedIn profiel

‘De perfecte combinatie van ‘het-eigen-baas-gevoel’ en het werken voor mooie en diverse opdrachtgevers, met daarbij een netwerk van maten die altijd bereikbaar zijn voor een inhoudelijke discussie, hulpvraag én gezelligheid.’

Mike Onderdelinden, Security Consultant, bekijk LinkedIn profiel
Peter Kunkeler

‘Zelfstandig met collega’s.’

Peter Kunkeler, SOC Specialist, bekijk LinkedIn profiel

‘Ruimte voor gezellige (in)formele bijeenkomsten met vakgenoten, een prettige sfeer en altijd interessante onderwerpen om met elkaar te bespreken!’

Lees hier het volledige verhaal van Michael Pols:

Michael Pols, Interim Security Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘Zelfstandig, maar niet alleen.’

Arnoud Tijssen, Cloud Security Specialist, bekijk LinkedIn profiel

Samenwerken op de inhoud, governance, risk en compliance en gezelligheid met elkaar binnen een leuke groep professionals.

Ernst-Jan Zwijnenberg, Interim (Chief) Information Security/Privacy Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘De combinatie van zelf bepalen wat ik doe en hoe ik het aanpak en samenwerken in opdrachten met enkele collega’s uit de maatschap spreekt me enorm aan. Zo werk ik nu samen met twee maten uit TFG Security aan één adviesopdracht en geven we met een aantal andere maten een collegereeks over cybersecurity en privacy… en bij mijn andere opdrachten doe ik het lekker zelf. Voor mij ideaal en ik kan het iedereen aanraden!’

Marc van Eerd, Information Security and Privacy Consultant, bekijk LinkedIn profiel

“Ik vind dat bouwen aan de startup echt super leuk om te doen en dat spreekt mij in de maatschap Security ook erg aan. Er worden veel dingen samen ondernomen. Zo gaan we bijvoorbeeld naar een security congres, maar wordt er ook echt nagedacht over het gezamenlijk opstarten van producten en diensten. Die drive en uitwisseling motiveert mij enorm.”

Lees hier het ondernemersverhaal van Triet Banh:

Triet Banh, Security Consultant, bekijk LinkedIn profiel

26
SEP