Testdynamics Zuid

Testspecialisten

Onze rollen en specialismen

De maatschap TestDynamics Zuid bestaat uit een groot aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering, Performance testing en analyse.

maatschap-rollen

De rollen

Testanalist
Testengineer
Testcoordinator
Testmanager
Testautomatiseerder
QA consultant

De technieken

Kenmerkend voor de maatschap TestDynamics Zuid is haar maatwerk en oplossingsgerichtheid, maar ook het gebruik en de beheersing van aantoonbaar werkende tools en technieken. Centraal staat steeds de besparing die onze klant realiseert door te investeren in kwaliteit aan de hand van testen.
Binnen TFG is alle benodigde kennis (certificeringen) en ervaring voorhanden (TMap, ISTQB, Testtooling, Testautomatisering) om uw testprojecten efficiënt en effectief te ondersteunen.

maatschap-voordelen

De voordelen

(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

Testdynamics Zuid

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

De ondernemers van deze maatschap

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Sebastiaan Vreedenburgh

Dave Koonen

Jean Delissen

Joost Ueberbach

Ton Stinissen

Esther Kluver

Test je tests
Vertrouw jij je testautomatisering?

In een steeds veeleisender wereld moet software steeds sneller en kortcyclischer worden opgeleverd. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, zetten teams en organisaties steeds vaker testautomatisering in als een middel om sneller, vaker en meer te kunnen testen. Maar wie test de kwaliteit van de testautomatisering?

Wil jij je ook aansluiten bij een maatschap als TestDynamics?

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.