MAATSCHAP

Testdynamics Zuid

TESTSPECIALISTEN

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

De maatschap TestDynamics Zuid bestaat uit een aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering en Testanalyse.

Agile Partners

DE ROLLEN

Testanalist
Testengineer
Testcoordinator
Testmanager
Testautomatiseerder
QA consultant

Agile Partners

DE TECHNIEKEN

Kenmerkend voor de maatschap TestDynamics Zuid is haar maatwerk en oplossingsgerichtheid, maar ook het gebruik en de beheersing van aantoonbaar werkende tools en technieken. Centraal staat steeds de besparing die onze klant realiseert door te investeren in kwaliteit aan de hand van testen.
Binnen TFG is alle benodigde kennis (certificeringen) en ervaring voorhanden (TMap, ISTQB, Testtooling, Testautomatisering) om uw testprojecten efficiënt en effectief te ondersteunen.

Agile Partners

DE VOORDELEN

(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

De radar heeft vier ringen:

On hold: met deze categorie bedoelen we technologie die we niet (meer) willen inzetten. Dit kunnen nieuwe technologieën zijn die nog onvoldoende zijn bewezen of technologieën waar we afscheid van gaan nemen. Dit wordt alleen nog ingezet als er een hele goede reden voor is.

Assess: onderwerpen om te onderzoeken, maar worden nog niet ingezet voor opdrachtgevers.

Trial: deze onderwerpen kunnen worden ingezet in pilot-projecten om ervaring op te doen.

Adopt: technologie die wordt ingezet voor opdrachtgevers, omdat deze zijn waarde heeft bewezen.

Tech Radar Test Dynamics Zuid
Bekijk de PDF

Testdynamics Zuid

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

DE ONDERNEMERS VAN DEZE MAATSCHAP

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Sebastiaan Vreedenburgh

Dave Koonen

Gert-Jan van den Ham

Jean Delissen

Joost Ueberbach

Ton Stinissen

Marc Otten

Esther Kluver

Test je tests

Vertrouw jij je testautomatisering?

In een steeds veeleisender wereld moet software steeds sneller en kortcyclischer worden opgeleverd. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, zetten teams en organisaties steeds vaker testautomatisering in als een middel om sneller, vaker en meer te kunnen testen. Maar wie test de kwaliteit van de testautomatisering?

Schrijf je in

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS Testdynamics Zuid

KOM EENS KOFFIE DRINKEN

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us